Wat voor soort van spinnen zijn in McMinnville, Oregon?

McMinnville in het wijnland Oregon krioelt van dezelfde soorten spinnen gevonden in Portland naar het oosten en noorden naar Vancouver, Washington. In juni 2011, McMinnville bevolking was 33.000, volgens het stadsbestuur. Spider soorten kunnen worden verdeeld in die huizen bewonen en degenen die leven in de tuin, en dan verder verdeeld in groepen van degenen die webben te spinnen en degenen die dwalen.

Wandering Spinnen Gevonden in Huizen

Wandering spinnen zoeken naar hun prooi, zonder het gebruik van een web om ze te strikken. Soms, in plaats van zwerven, ze zitten en wachten tot hun prooi hinderlaag. Deze omvatten de gele zak spin, de muis spin en de zebra spin. De sac spider wordt het vaakst gezien in de nacht in het voorjaar en de vroege zomer; maar besteedt zijn dagen in een zijden retraite en varieert in kleur van geel tot lichtbruin. De muis spin jaagt zijn prooi en is zeer snel, maar meestal blijft in donkere gebieden. De gestreepte spin is ook bekend als het springen spin. Het maakt gebruik van haar zijde als veiligheid anker voor het springen.

Web-Spinning Spinnen Gevonden in Huizen

Spinnen in huizen spinnen webben om hun prooi te vangen zijn de lange-bodied kelder spin en het spinneweb wever. Sommige spinnen in huizen spinnen webben om vliegende insecten te vangen en anderen bouwen web lakens op de grond te leggen zwerven insecten. Het lichaam van de kelder spin is erg klein, ongeveer 7/16 inch, de benen langer. Wanneer iemand komt bij de web, zal de spin het web trillen om de spin exacte locatie verduisteren. Het spinnenweb wever heeft een web dat rommelige verschijnt en het trekt zich terug in dekking omgeving gedurende de dag.

Wandering Spinnen Gevonden in tuinen

Een zwervende spin in een tuin of erf zoekopdrachten en streeft zijn prooi of zit op de loer veel als die in huizen. De gemeenschappelijke krab spin en de lynx spider zijn voorbeelden van deze in McMinnville. De krab spin zit en wacht op zijn prooi en verlamt het dan. Deze spinnen zijn buiten op zonnige dagen, meestal in de schaduw en wachten met hun benen gestrekt naar prooi te grijpen. De lynx zal zitten en wachten, maar het zal ook zijn prooi te besluipen als een lynx. Ze zijn vaak te vinden in hoog gras.

-Web spinnen Spinnen Gevonden in tuinen

De kruisspin en het gras rotatie spin webben in tuinen en werven in McMinnville. Het kruis spin weeft wielwebben voor vliegende insecten. Het verbruikt het web vóór het spinnen een vervanging. De mannelijke kruisspin is veel kleiner dan het vrouwtje, en het stopt spinnen webben als een volwassene en gaat op zoek naar een vrouwtje. Het gras spin bouwt een web dat lijkt op een vel met een trechtervormige retraite. Wanneer prooi stappen op het internet, het gras spin darts uit, vangt de prooi en brengt het terug naar de retraite om het te eten.