Wat voor soort Doctor Do I See voor depressie geneeskunde?

Wat voor soort Doctor Do I See voor depressie geneeskunde?

Als je depressief bent, wilt u misschien een depressie medicatie in te nemen, te zoeken counseling of beide. Om medicatie te bereiken, echter, moet u een arts die de juiste medicijn en de dosis kan voorschrijven zien.

Voorschrijvende Antidepressiva?

Professionals die een depressie medicijnen kan voorschrijven zijn: psychiaters, huisartsen of een arts; nurse-practitioners; en assistenten arts onder toezicht van een arts.

Counselors en Voorschrijvers

Sommige psychiaters en psychiatrisch verpleegkundige-beoefenaars kan medicijnen voorschrijven voor je en zie je voor wekelijkse begeleiding. Dit is ideaal omdat de voorschrijver volledig vertrouwd met uw vooruitgang en de bijwerkingen zullen zijn, en kan het geneesmiddel voor de beste resultaten te tweaken.

Samenwerking tussen uw Doctors

Sommige psychiaters en nurse-practitioners zullen opvolgen maandelijkse om uw vooruitgang te controleren, maar bieden geen wekelijkse counseling. Echter, kunnen ze zeer bereid om u te verwijzen naar, en samenwerken met, een counselor.

Counselors Kan niet voorschrijven

Professionals die gespecialiseerd zijn in de begeleiding voor een depressie, maar zijn niet in staat om medicatie voor te schrijven zijn psychologen, maatschappelijk werkers en geestelijke gezondheid counselors.

Family Doctors

Huisartsen zullen minder geneigd zijn om follow-up regelmatig of samen met uw begeleider. Dit is een nadeel. Maar ze zijn toegankelijk voor de meeste mensen en schrijf meeste recepten voor depressie medicatie in de VS