Wat Vitaminen zijn in Cayenne Peppers?

Wat Vitaminen zijn in Cayenne Peppers?

Cayennepeper, of Capsicum frutescen, is gebruikt voor duizenden jaren in het koken en geneeskunde. Een bekende specerij, wordt het vaak genoemd "chili," het Azteekse woord voor cayennepeper. Gewoonlijk in kruidengeneeskunde om de uitwisseling en verlichten van chronische pijn, het bevat ook meetbare hoeveelheden vitaminen C, E en enkele in het B-complex.

Vitamine C

Vitamine C, of ​​ascorbinezuur, is een in water oplosbare vitamine die essentieel voor een goede gezondheid. Het kan niet worden opgeslagen in het lichaam, maar wat betekent dat moet worden verkregen uit externe bronnen regelmatig. De belangrijkste functie is helpen bij de synthese van collageen, een belangrijk element in ligamenten, bloedvaten, botten, pezen, kraakbeen en bindweefsel scheiden skelet- en gladde spiercellen.
Vitamine C is een krachtige antioxidant en bevordert gezonde cel ontwikkeling, normale groei en weefselherstel en helpt calcium absorberen. Ernstige tekortkomingen in deze essentiële vitamine leiden tot de ziekte scheurbuik.
Eén theelepel gedroogde cayennepeper bevat 1,4 mg van vitamine C. Dietary Reference Intakes (voorheen bekend als de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden) die door het Amerikaanse ministerie van Landbouw voor vitamine C is afhankelijk van leeftijd en geslacht. Voor volwassen mannen tussen de 19 en 30, ten minste 90 mg per dag aanbevolen; voor vrouwen in dezelfde leeftijdsgroep, het is 75 mg per dag. Cayennepeper wordt vaak gebruikt in kleine hoeveelheden, maar elk niveau van vitaminen gunstig.

Vitamine E

Volgens de National Institutes of Health, vitamine E is een "verzamelnaam voor een groep van vet oplosbare verbindingen met onderscheidende antioxidant activiteiten." Eenvoudiger gezegd, vitamine E is een in vet oplosbare antioxidant vitamine.
De reden antioxidanten zo belangrijk is dat zij beschermen cellen tegen schade door vrije radicalen. Vrije radicalen zijn beurt wordt verondersteld bij te dragen hartziekten en kanker, onder andere voorwaarden. Onderzoek van vitamine E is veelbelovend bewijs dat vitamine nuttig bij het voorkomen en behandelen van diverse ziekten, zoals maculadegeneratie, cataract van het oog en cognitieve achteruitgang (waaronder de ziekte van Alzheimer) kan worden geproduceerd.
Eén theelepel gedroogde cayennepeper bevat 0.54mg van vitamine E. De Dietary Reference Intake voor zowel mannen en vrouwen in de leeftijd tussen 19 en 30 is 15 mg per dag.
Proper vergoedingen afhankelijk van de leeftijd, en diegenen die aan te vullen met vitamine E moet ervoor zorgen om bedragen die geschikt is voor hen bij de USDA website onderzoek. Een mogelijk risico van overdosering is bloeding.

B-Complex

B-vitaminen zijn de enige wateroplosbare dan vitamine C. Ze omvatten B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 en B12, ook wel bekend als thiamine, riboflavine, niacine, pantotheenzuur, pyridoxine groep, biotine, foliumzuur vitaminen zuur en de cobalaminen.
Zoals vitamine C, vitamine B overmaat worden uitgescheiden uit het lichaam moet worden bijgevuld regelmatig. Ze werden gebruikt in combinatie met de volgende voorwaarden: wondgenezing, aften, acne rosacea, alcohol terugtrekking, atletische prestaties, Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), netelroos, indigestie, brandend maagzuur, osteoporose, premenstrueel syndroom (PMS), tardieve dyskinesie en vitiligo.
Cayennepeper bevat niacine, riboflavine, thiamine en de pyridoxine groep (B6).
Een theelepel heeft 0.157mg van niacine, 0.017mg van riboflavine, 0.006mg van thiamine en 0.044mg van B6. De Dietary Reference Intakes zijn als volgt voor vrouwen en mannen leeftijden van 19 tot 30. Niacine: vrouwtjes 14mg per dag, mannen 16 mg per dag; riboflavine: vrouwtjes 1.1mg per dag, mannen 1,3 mg per dag; thiamine: vrouwtjes 1,2 mg per dag, mannen: 1.1mg per dag; pyridoxine groep (B6): vrouwen en mannen 1,3 mg per dag.