Wat Throat Symptomen aan TMJ zijn gerelateerd?

TMJ is een aandoening van het kaakgewricht en nabijgelegen structuren. De bal, socket en demping schijf beschadigd raken met meer dan het gebruik voor een verscheidenheid van redenen, zoals een onregelmatige hap structuur, een ontbrekende tand of versleten tanden. De pijn kan uitstralen naar de gezichtsspieren, mond functionerende problemen, zoals het openen en sluiten, kauwen problemen en zelfs stemproblemen. Opgemerkt moet worden dat TMJ betekent "Temporomandibulair" dus als je zegt dat je hebt TMJ je alleen zeggen dat je een Temporomandibulair bezitten. Meestal TMJ wordt genoemd TMJ Disorder aan de ziekte duidelijk te maken.

Algemeen TMJ Symptomen

Algemeen TMJ Disorder symptomen zijn nek, schouder, oor, mond, tanden en tandvlees, hoofd, gezicht, ogen en keelpijn. Enkele algemene symptomen zijn bloeddoorlopen ogen, wazig zicht, pijn aan de ogen, gevoeligheid voor licht, waterige ogen, migraine of sinus problemen, gevoelige tanden, tandenknarsen, klemmen van de tanden, pijn in het gezicht, wang en mond, beperkte mondopening bekwaamheid, kaak pijn, kaak popping geluiden, slikproblemen, keelpijn en problemen en laryngitis.

Strakke Throat en Jaw

Beklemmend gevoel in de keel en kaak vloeien voornamelijk voort uit overmatig gebruik. Eten elke dag, evenals spraak, stelt de kaak, spieren en keel in gebruik, en na een lange periode kan pijn beginnen te bouwen in de regio. Een verkeerde uitlijning van de kaak, een ontbrekende tand, het hebben van een overbeet of tanden die niet oorzaken hoeft te lijnen ernstige kaak pijn tijdens het eten en spreken. De pijn in de kaak en de omliggende gebieden vaak chronische en zelfs in rust, de persoon lijdt pijn. Pijn wordt ook veroorzaakt door te proberen de mond te ruim openen. Bovendien, bruxisme of tandenknarsen, tijdens de slaap of bij stress of boos maalt langs de tanden en zorgt ervoor dat ze op één lijn blijven, waardoor verdere kaak pijn.

Keelontsteking

Voice schommelingen, zoals Laryngitis vooral worden veroorzaakt door gezwollen stembanden aanwezig met TMJ stoornis. Het strottenhoofd wordt gemaakt van vier kraakbeen: de schildklier, de cricold, de arytenoid en de epiglottis. Het strottenhoofd verbinding met de tongbeen in de keel van de schildklier kraakbeen en de tong. De tongbeen verbinding met de onderkaak of onderkaak spieren. De druk wordt uitgeoefend op de onderkaak spieren. De onderkaak en de spieren een strikte regelgeving op het gebruik van het strottenhoofd. Omdat de onderkaak wordt losgekoppeld of los tijdens TMJ Disorder, zijn de stembanden beperkt en voor sommige mensen spraak kan moeilijk zijn.

Tong en Inner keelpijn

De uitlijning van de gewrichten verstoort ook oor structuren, door druk uit te oefenen op de petrotympanic spleet en tympanic bot. Het trommelvlies bot houdt het kaakgewricht gescheiden van de gehoorgang. De onderkaak malleolaire ligament verbindt met de malleous, die hecht aan de meniscus en het kapsel ligament van het kaakgewricht. De capsulaire ligament is een zakje rondom het gewricht dat reist door de spleet. De voorste trommelvlies slagader die zuurstofrijk bloed naar het trommelvlies en de omliggende gebieden, reist door de spleet. De chorda tympani zenuw gaat ook door de spleet. De chorda tympani zenuw stuurt dan een pijnsensatie op de tong weer wat pijn van de foutieve uitlijning.

Behandeling

Behandeling van TMJ stoornis varieert arts arts. Sommige heb je warmte en koude sensaties van toepassing op uw kaak om de functie te herstellen. Sommigen pleiten voor een operatie. Sommigen zullen je verkoopt "mond bewakers" te dragen tot de tanden precies boven te houden. Eerlijk gezegd is er geen remedie voor TMJ stoornis, maar u kunt in staat zijn om enige verlichting te vinden door een bezoek aan uw arts voor opties.