Wat Tekorten Oorzaak Candida?

Wat is Candida?

Candida is de familienaam voor een gemeenschappelijke gist of schimmel. Het bevat meer dan 200 individuele soorten en is de meest voorkomende schimmel beïnvloeden mens. Hoewel het best bekend voor vaginale schimmelinfecties en spruw, Candida is eigenlijk de capaciteit te beïnvloeden bijna elk deel van het lichaam. Sommige soorten van Candida behoren tot een groep genaamd 'darmflora', wat betekent dat ze in het spijsverteringskanaal van mensen en dieren leven. Ondanks de prevalentie, Candida normaliter binnen controle door het immuunsysteem en andere bacteriën reeds in het menselijk lichaam.

Het vangen van het ...

Candida, in vele vormen, is een natuurlijk voorkomende organisme. Het lijkt een menselijke of dierlijke gastheer nodig hebben, maar het is hersteld off van levenloze voorwerpen, zoals werkbladen en air-conditioning ventilatieopeningen, dus het kan buiten het lichaam overleven.

Een gezond immuunsysteem zullen de meeste Candida schimmel te doden. Echter, kan een deficiëntie van het immuunsysteem dankzij post-transplantatie medicatie of HIV / AIDS besmetting toestaan ​​schimmelinfectie Candida te bloeien. Het is heel gebruikelijk voor mensen met hiv of aids naar beneden te komen met orofaryngeale candidiasis, een infectie van de mond, keel, tong en tandvlees.

Ook een deel van een gezond lichaam is de aanwezigheid van bepaalde gunstige bacteriën of "darmflora. Dit zijn de bacteriën die zijn aangepast aan het leven in de dunne darm, urinewegen en vagina. Kleine hoeveelheden van Candida zijn in deze interne soep. Darmflora houdt meer schadelijke dingen zoals het verkeerde type van Candida uit het hebben van ruimte en voedingsstoffen om te groeien. Helaas kan dit systeem uit balans door dingen gegooid zoals het overmatig gebruik van breed spectrum antibiotica die niet kan maken tussen goede en slechte bacteriën en andere medicijnen en levensstijl factoren. Wanneer het systeem uit balans, Candida gaat van voordelig het feit dat een infectie veroorzaakt problemen zoals diarree, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, terugkerende infecties, en andere problemen. (Een volledige lijst van symptomen is te vinden op www.ei-resource.org/illness-information/environmental-illnesses/candida-and-gut-dysbiosis/)

Genezen van het ...

Alleen een arts kan een probleem met Candida groei nauwkeurige diagnose door het gebruik van verschillende laboratoriumtechnieken. Dus elke verdenking moeten zo snel mogelijk worden genomen om een ​​gezondheidswerker. Een Candida-infectie wordt over het algemeen behandeld met een vorm van antimycotische (anti-schimmel) behandeling door een arts voorgeschreven. Ook, omdat een Candida infectie kan worden veroorzaakt door het ontbreken van geschikte bacteriën / organismen in het darmkanaal, probiotica intrede aan de aandoening. Probiotica introduceren nuttige bacteriën direct terug in het lichaam door het gebruik van levende culturen in yoghurt gebaseerde producten, waardoor ze sneller werken dan orale medicatie, die moeten worden opgenomen in de bloedbaan.