Wat te verwachten van een diëtiste

Diëtisten zijn licentie professionals getraind in de voedingsbehoeften van mensen van alle leeftijden en met alle soorten omstandigheden. U kan een diëtist te bezoeken voor een aantal redenen, waaronder hartaandoeningen, gewichtsverlies, diabetes, nierziekten en osteoporose.

Soorten

U mag een diëtist zien in een verscheidenheid van locaties, waaronder het ziekenhuis, een eigen kantoor, een verpleeghuis, een diabetes onderwijs-centrum of een polikliniek. Uw bezoek met een diëtist zal relatief hetzelfde zijn, ongeacht waar uw afspraak wordt gehouden.

Kenmerken

Uw diëtist zal u een aantal vragen stellen over uw gezondheid en u vragen om te beschrijven wat je eet op een dagelijkse basis. Het is belangrijk om eerlijke antwoorden te bieden, zodat de diëtist de beste aanbevelingen voor u kan maken.

Functie

Zodra de diëtist begrijpt uw ​​algehele gezondheid zal hij uitleggen wat soorten voedsel en hoeveel van deze voedingsmiddelen zijn gunstig op basis van uw medische behoeften.

Voordelen

Diëtisten helpen je menu plannen of strategieën om verstandige keuzes te maken over het voedsel dat je eet te ontwikkelen. Na uw bezoek met uw diëtist, zal u een beter inzicht in hoe je beter voor jezelf kunt maken door het selecteren van de juiste voeding hebben.

Overwegingen

Uw diëtist kan een follow-up afspraak om te zien hoe je aan het doen bent in een paar weken of maanden. Soms is uw diëtist kan u vragen om een ​​levensmiddel dagboek van alles wat je eet te houden tot de volgende afspraak.