Wat te verwachten Met Kunstgebitten

Prothesen zijn valse tanden die mensen geven verbeterde kauwen vermogen en een nieuwe esthetiek. Prothesen zijn samengesteld uit een acrylhars die is ontworpen om te kijken als echte tanden. Er zijn twee primaire vormen van prothesen: volledig kunstgebit en partiële prothesen. Volgens gebit, zijn personen die om hun prothese voor het eerst vaak raadzaam de nieuwe slijtage tanden zo veel mogelijk voor de eerste twee weken. Deze periode is een aanpassing fase en slapen in de prothese kan ook tijdens de eerste paar dagen nodig.

Ongemak

De belangrijkste voordelen van prothesen zijn dat ze je in staat om te blijven glimlachen met vertrouwen tegemoet. Ze kunnen ook juist problemen die u kan hebben gehad met kauwen. Sommige van de nadelen van het hebben van een kunstgebit zijn de ongemakkelijke periode van het hebben om te wennen aan de nieuwe tanden. Sommige mensen kunnen wat ongemak of irritatie ondervinden bij het aanpassen van hun gebit.

Overwegingen

Een van de eerste dingen die je kunt verwachten bij het krijgen van een kunstgebit is het gevoel van volheid dat de nieuwe tanden geven de mond. Na die geen tanden gedurende langere tijd, mond en tong beginnen aan te passen aan de beschikbare ruimte. Na ontvangst van een kunstgebit, kunt u het gevoel alsof er niet genoeg ruimte in je mond voor je tong. Gelukkig zal dit gevoel met de tijd.

Sores

Soms kunt u irritatie ervaren als de prothesen zijn vestiging in. Sores kan ook optreden, maar dit is meestal van een onjuiste praktijk van een goede mondhygiëne. Goede hygiëne en aanpassing van de prothese in een comfortabele positie in de mond oplossen van deze problemen.

Speech Moeilijkheidsgraad

Een van de genante aspecten die mensen met nieuwe kunstgebit lijden is spraakmoeilijkheden. Individuen die gewend zijn aan het spreken zonder hun tanden kunnen de nieuwe tanden vind poseren enige moeite bij het spreken. Het beste wat je kunt doen om dit probleem te verhelpen is het verkondigen van uw woorden en neem de tijd door langzaam en doelbewust spreken.

Overwegingen

Mensen met een kunstgebit moet uiterst voorzichtig zijn met hoe ze omgaan met hun nieuwe tanden. Volgens de American Dental Association, prothesen zijn uiterst delicaat en als je ze laat vallen zelfs een paar centimeter ze kunnen breken. Goede reiniging, opslag en verwerking van de prothesen zijn van vitaal belang om ze te houden in goede staat.