Wat te verwachten als het reinigen van de Colon

Wat te verwachten als het reinigen van de Colon

Belang van de Colon

Gezien hoe veel bewerkte voedingsmiddelen Amerikanen eten elke dag, het is niet ongewoon voor een dubbele punt te krijgen gebukt en verstopt met kunstmatige stoffen, suikers en vetten. De colon helpt je lichaam ontdoen van alle afvalstoffen het niet nodig om ruimte voor meer voedsel. Als de colon verstopt raakt, is het niet zo efficiënt als het moet werken. Als het lichaam niet in staat is om afval te verwijderen, kan dat leiden tot ernstige gezondheidsschade komen, en zelfs kanker.

Soorten Cleansing

Colon-cleansing programma's variëren van organische chemische, en van flushes te diëten. Sommige programma's zijn veiliger dan andere. De meest voorkomende vormen van dubbele punt zuivering zijn-supplement op basis van en-irrigatie gebaseerd. A-supplement gebaseerde reiniging procedure gebruikt specifieke mineralen en chemicaliën, of zelfs specifieke voedingsmiddelen (zoals vezelrijk items of diuretica) zowel reinigen van de binnenkant van de dikke darm, waardoor de dikke darm helemaal leeg zelf. -Irrigatie gebaseerde-dubbele punt zuivering procedures betrekken vullen van de dikke darm met water door een buis ingebracht in het rectum. Water wordt geduwd in de colon, losgelaten door stoelgang wanneer de buis wordt verwijderd.

Stoelgang

De meest voorkomende effect van een dubbele punt schoonmaken is toegenomen stoelgang. Met een-irrigatie gebaseerde reinigen, zal de stoelgang plotseling en snel zijn, met een slepende gevoel dat je nodig hebt om een ​​ander hebben, totdat de reinigende vloeistof het lichaam heeft verlaten. Met aanhangsel-of-food based reinigingsprogramma's, zal de stoelgang langzaam toenemen in frequentie. U kunt ook last hebben van frequente aanvallen van diarree. Bij de beslissing om een ​​dubbele punt schoonmaken doet, kunt u wilt een lange afstand reizen te vermijden en duidelijk uw schema om een ​​gemakkelijke toegang tot een badkamer mogelijk te maken.

Gastro-intestinale bijwerkingen

Gaan door een dubbele punt schoonmaken kan ook een aantal gastro-intestinale bijwerkingen veroorzaken. Met een irrigatie reinigen, kun je verwachten dat een opgeblazen gevoel, evenals slepende gas hebben, na de procedure. Met een aanhangsel-of-food based reinigen, kunt u ook krampen, buikpijn en wat misselijkheid ervaren.

Andere Effecten

Meer ernstige bijwerkingen die je mag verwachten met een aantal dikke darm reinigt, vooral kruiden reinigt, zijn bloederige diarree, verkleurde urine en lever toxiciteit. Dit zijn ernstige bijwerkingen waarvoor u contact wilt opnemen met uw zorgverlener, als u schade heeft veroorzaakt aan uw dikke darm.

Hydratatie

Zuivering neemt grote hoeveelheden water uit je systeem te spoelen van de dikke darm. Logeren gehydrateerd is uiterst belangrijk, omdat het zowel helpt het reinigen langs en houdt je lichaam van het ervaren van uitdroging.

Stemmingswisselingen

Met alle veranderingen je lichaam zal gaan door, en de fysieke bijwerkingen van het reinigen zelf, kunt u ook een drastische verandering in de stemming. Als u het uitvoeren van een snelle, terwijl reiniging, kan de stemming veranderingen hebben te maken met je lichaam gaan door terugtrekking uit de voedingsmiddelen en dranken die u normaal innemen. Veel mensen voelen zich gestresst of depressief tijdens een reiniging. Het is belangrijk om meditatie of andere ontspanningstechnieken omvatten om te helpen uw lichaam en geest te ontspannen.

Gevaren

Uw dikke darm heeft een constante balans van nuttige chemicaliën en bacteriën om zichzelf te reguleren. Helaas zijn veel dikke darm reinigt ertoe leiden dat uw lichaam om deze nuttige organismen te verwijderen uit het lichaam, waardoor je vatbaar voor verdere dikke darm problemen. Doen irrigatie-stijl dubbele punt zuivering op je eigen kunnen ook schadelijke bacteriën te introduceren in het lichaam als de apparatuur die u gebruikt is niet schoon. Je zou ook kunnen doorboren de dikke darm als je niet voorzichtig bent.