Wat te hebben voor een kind naar huis terugkeren van een Tonsillectomie

Wat te hebben voor een kind naar huis terugkeren van een Tonsillectomie

Wilt u voor te bereiden op een kind dat naar huis zal terugkeren na een tonsillectomie, moet u een woonomgeving die haar in staat stellen om te herstellen in een rustige en comfort te creëren. Kinderartsen suggereren soms een tonsillectomie voor een kind dat heeft frequente oor of keel infecties of heeft moeite met ademhalen. Als uw kind een tonsillectomie heeft ondergaan die u kan helpen haar herstel gemakkelijker door het organiseren van uw huis om haar wensen tegemoet te komen.

Pijn en Koorts Relief

Hebben paracetamol in het huis voor het kind dat na een tonsillectomie huis terugkeert. De Cincinnati Children's Hospital adviseert ouders om te verwachten dat het kind naar een lage koorts ervaren voor een paar dagen na de operatie. Medicating het kind om de vier tot zes uur (het kind moet de dosis die van toepassing is voor zijn fysieke gestalte krijgen) zal helpen om de koorts te verlichten. Ouders moeten de arts van het kind te waarschuwen als de koorts van het kind groter is dan 102 graden Fahrenheit. Het kind kan blijven acetaminophen oorstukken, kaak, nek of keelpijn of maximaal duren tot 14 dagen na de chirurgische ingreep.

Vloeistoffen

Houd tal van vloeistoffen bij de hand om het kind aan te moedigen om te drinken. Na de operatie van een kind, moeten ouders alert te blijven om uitdroging te voorkomen. Bieden het kind veel sap, frisdrank, slushees en ijslolly's aan het lichaam van het verblijf van het kind goed gehydrateerd te helpen. Zelfs als je niet normaal suiker in het dieet van uw kind toe te staan, maken een uitzondering na een tonsillectomie operatie om het kind te stimuleren om te blijven nemen in vloeistoffen. Onvoldoende post-operatieve zorg kan leiden tot een terugreis naar het ziekenhuis.

Kauwgom

Zorg voor uw kind met kauwgom of kauwgom. Kauwgom stimuleert het kind om te slikken. Dit creëert speekselproductie die kan versnellen genezing.

Activiteiten en Vrienden

Bereid genoeg rustige spelletjes, video's en cd's, boeken en andere activiteiten die uw kind zal vermaken terwijl haar om stil te blijven na de ingreep. Als uw kind begint te voelen beter zal zij haar activiteitenniveau te verhogen naar haar eigen tempo, maar je haar moet aanmoedigen om zoveel mogelijk actief en in een ontspannen toestand blijven. Laat vrienden van uw kind te komen bezoeken, maar benadrukken dat ze niet moeten stimuleren uw kind te veel, vooral in de eerste paar dagen na de operatie. Overweeg beperken bezoeken vrienden 'aan het hol of woonkamer waar u een oogje houden op uw kind terwijl ze entertaint vrienden.