Wat te geven van een baby met de griep

De griep is een besmettelijke virus dat vaak verspreidt tijdens de winter. De symptomen van de griep zijn een plotselinge hoge koorts, een loopneus, spierpijn, een droge hoest, hoofdpijn, koude rillingen en vermoeidheid. Als uw baby de griep, is het belangrijk om te begrijpen wat u kunt geven haar om haar symptomen te verlichten.

Eten en Fluids

Belangrijker nog, wanneer je baby heeft de griep, moet je hem te voorzien van voldoende vocht. Als je baby is uitsluitend verpleging of flesvoeding, verpleegkundige of flesvoeding geven hem vaak, mogelijk op aanvraag. Als je baby is het eten van vast voedsel, probeer dan kleine hoeveelheden babygraangewas of ander zacht voedsel dat makkelijk te verteren, alsmede vloeistoffen zijn, zoals water of verwaterd sap. Wees niet verbaasd als uw kind lijkt te willen heel weinig te eten.

Geneesmiddel

Praat met uw arts over het geven van uw baby Motrin of Tylenol. De meeste artsen zullen deze pijnstillers goed te keuren; echter zullen ze alleen het behandelen koorts en pijn, geen andere symptomen. Geef nooit een baby aspirine, die het syndroom van Reye, een zeldzame leverziekte kan veroorzaken. Bovendien, geen andere koude en griep medicijnen niet geven zonder expliciete instructies van uw arts.

Wanneer moet de dokter bellen

Bel uw kinderarts onmiddellijk als uw baby van minder dan 3 maanden oud en ontwikkelt een koorts van meer dan 100,4 graden. Doe hetzelfde als je baby ligt tussen de 3 en 6 maanden en ontwikkelt een koorts meer dan 101 graden, of ouder is dan 6 maanden en ontwikkelt een koorts hoger dan 103 graden. Ook let op uw kind op de voet. Als ze ervaart elk oor of gezicht pijn, ademhalingsmoeilijkheden heeft of ziet er zeer ziek, bel dan uw kinderarts. Als een hoest langer duurt dan een week, contact opnemen met uw kinderarts.