Wat te eten wanneer Overbelaste

Wat te eten wanneer Overbelaste

Congestie kan je het gevoel alsof je een 10-pond gewicht hebt op je borst, het maken van uw dagelijkse routines uitdagend en vermoeiend. Terwijl de geneeskunde kan helpen opruimen congestie, kunnen bepaalde voedingsmiddelen ook worden gebruikt om u te helpen gemakkelijker te ademen. Als u last heeft van een aanval van congestie, of het nu door ziekte of allergieën, leren wat voedingsmiddelen die u kunt dineren op om te helpen verlichten uw congestie en duidelijk je.

Spice It Up

Kruidige voedingsmiddelen zijn een go-to behandeling voor het opruimen van de congestie in de keel, neus en borst. Kruidig ​​voedsel zal helpen bij het afbreken van congestie waardoor je helpen om het te verdrijven. Vermijd kruidig ​​voedsel dat vettig of zwaar in vet als deze voedingsmiddelen congestie kan verhogen zijn. U kunt ook proberen het toevoegen van cayennepeper aan levensmiddelen of zelfs het nuttigen van een paar hete pepers op hun eigen.

Soothing Honey

Honing is een ander levensmiddel dat kan helpen wanneer u wordt geconfronteerd met congestie. Samen met het helpen om de congestie te verminderen, honing is een verzachtende component voor uw keel, wat een bijkomend voordeel kan zijn als je met pijn daar. Probeer het toevoegen van wat honing aan thee of heet water of slikken een eetlepel van. Om de volledige voordelen te gebruiken grondstoffen, un verwerkte honing die ook van nature zoeter zonder toegevoegde suikers verwerkt honing draagt.

Soepen

Soep is een goede voeding voor vele kwalen en congestie is slechts een van hen. De warmte van een soep zal helpen open uw passages in de neusholte, keel en borst. Stick met soepen die niet te romige of zwaar zijn en kiezen voor watergedragen bouillons die groenten of stukken vlees hebben gesneden. Om toe te voegen nog meer congestie-gevechten voordelen strooi een beetje cayennepeper of gemalen rode peper in je soep.

Healing Mierikswortel

Mierikswortel is een kwaliteitsvlees eten dat in tijden van congestie kan worden geconsumeerd. De scherpe en sterke smaak van mierikswortel kan helpen knock out sommige van die congestie en het heeft ook antibacteriële eigenschappen die strijd bacteriën kunnen helpen in je keel. Eet het op zijn eigen, hebben een lichte sandwich overgoten met wat groenten, een beetje vlees en mierikswortel of gebruik het als een alternatief voor de salade dressing. Je zou het ook toevoegen als een topping voor soepen ook.