Wat te eten wanneer Ontgiften je lichaam

Detox bevrijdt je lichaam van gifstoffen via de huid, de longen en het spijsverteringsstelsel. U wilt voedingsmiddelen die gemakkelijk te verteren, zodat uw eliminatie systeem is vrij om zich te concentreren op de detox-proces te eten. Er zijn vele methoden om te ontgiften, compleet vasten om korte detox programma's, waaronder lichaamsbeweging of voedingssupplementen.

Voedingsmiddelen te eten

Organische rauw fruit is van nature rijk aan vezels en water waardoor het geschikt is voor een detox-programma.
Fruit is rijk aan mineralen, aminozuren, vitaminen en fruit pectine die zich binden met zware metalen helpen om ze te ontdoen van uw lichaam. Probeer citroenen, peren, sinaasappels, grapefruits, kersen, appels, druiven, mango's meloenen, tomaten, ananas en papaja's. Koop de vrucht, die groeit in uw omgeving, en alleen biologische producten te kopen om te bezuinigen op minerale tekorten en toxines.
Biologische groenten zijn goed te eten, terwijl ontgiften, om het evenwicht te alkalische en zure niveaus te helpen, terwijl het kalmeren van uw lichaam. Heb je al een onbeperkte hoeveelheid knoflook, wortelen, bieten, kool, waterkers, selder, uien, broccoli, spinazie of komkommers. Peulvruchten, zoals linzen, kikkererwten, bonen en erwten en bruine rijst, basmati, rijst pasta of rijst crackers zijn toegestaan. Granen zoals amarant, gierst, boekweit en quinoa zijn gezonde granen te eten tijdens een detox.
Een goede bron van vitamine E eiwitten en essentiële vetzuren zijn noten en zaden. Tijdens uw reiniging, probeer pompoenpitten, walnoten, cashewnoten, hazelnoten, sesamzaad en kastanjes. Olijfolie, hazelnoot en sesam olie helpen om de circulatie tijdens periodes detox verbeteren

Voedingsmiddelen te vermijden

Zuivel, rood vlees, tarwe, gefrituurd voedsel en gedroogde vruchten zijn een paar van de voedingsmiddelen die u wilt vermijden terwijl het doen van onze detox-programma. Suiker, kunstmatige zoetstoffen, cafeïne, gist, alcohol, tabak, chocolade en vetrijke voedingsmiddelen zijn ook op de lijst om te vermijden.

Plannen voor het ontgiften

U wilt misschien te snel voor halve dagen met alleen verse groente en vruchtensappen. Het tweede deel van de dag een lichte maaltijd met vis en bruine rijst. Voor het avondeten probeer een paar glazen vers sap. Als alternatief, alle voettochten door kun je sap met veggie en vruchtensap, met maximaal twee uur uit elkaar met behulp van glasvezel drankjes tussen sappen. Gebruik psyllium mengsel met gemalen lijnzaad als je vezels drankjes en voor het reinigen.

Beslissen hoeveel dagen u wilt vasten, en voor drie dagen voorafgaand eet fruit en groenten. Beslissen om af te komen van de snelle, doe gemengd fruit en salades. U kunt er ook voor kiezen om niet te vasten, maar gebruik het reinigen de hele dag voedsel. Probeer gemalen amandelen geweekt in gezuiverd water met ahornsiroop voor het ontbijt. Probeer bruine rijst, kip en salade met een lichte vlas of olijfolie dressing. Het diner is kipfilet, bruine rijst en groenten. Een andere keuze voor u is om reinigende voedingsmiddelen te gebruiken tijdens de week en sap snel in het weekend.