Wat te doen wanneer uw matras, u geeft rugpijn

Wat te doen wanneer uw matras, u geeft rugpijn

Soms is het krijgen van een goede nachtrust kan een pijn in de nek (en terug) te zijn. Het kiezen van een nieuwe matras kan moeilijk zijn, omdat elk bedrijf verkoopt hun matrassen onder verschillende namen en veestapel. Volgens Dynamic Chiropractie, zou wat zijn een stevige matras met een winkel kan zijn in de sectie "pluche" in een andere. Er zijn stappen die u kunt nemen om te zien of u het probleem kunt verminderen voordat u eropuit trekt om een ​​hele nieuwe matras set te kopen.

Lage rugpijn

Een stevige matras is ontworpen om optimale ondersteuning te geven aan je onderrug. Het voorkomt dat je onderrug van de afwikkeling van de lijn als je slaapt, en als je een buik slaper, zal het je bekken te houden in de rij. Als je slaapt op een oudere matras, kan het worden waardoor uw lage rugpijn. Zelfs in de laatste 10 jaar, revoluties in de matras-industrie hebben gecreëerd stevige bedden die meer steun dan een oude matras te geven. Een manier om te zien of het is de matras waardoor je pijn is om je slaaphouding veranderen.

Bovenste rug-en nekpijn

Een luxe matras, dat is matras-spreken voor zacht en comfortabel, biedt nog steeds de ondersteuning die je nodig hebt voor je rug terwijl ze zachter op je gewrichten. Een zachter matras ondersteunt ook uw cervicale gebied door het toestaan ​​van uw hoofd en nek te zinken in de matras. Als u op uw zij slaapt, zal een zachter matras volledig ondersteunen de natuurlijke curve van uw lichaam neemt wanneer in deze positie. Een manier waarop je een te harde matras kan verzachten is door een laag van eierschaal schuim over de matras en die dat met een luxe matras.

De Comfort Test

Heb je je matras in handen voor meer dan vijf jaar? De leeftijd van uw matras kan kritisch zijn, als er een nieuwere matras zal niet doorbuigen of prikken je in de rug met een veer. Ga liggen op je matras en zich concentreren op hoe je rug voelt. Als je kunt voelen waar je rug trekt of het veroorzaken van je pijn, dan weet je welk type matras u nodig hebt om de situatie om te gaan. Terwijl op je rug, schuift u uw hand onder je onderrug. Volgens de Better Sleep Council of Canada, moet u in staat om uw hand wiebelen een beetje rond, terwijl in die positie.

Als u nodig hebt om een ​​nieuwe matras te krijgen, gaan de extra mijl om zijn comfort te testen. Liggen op het bed met uw echtgenoot. Bewegen. Het maakt niet uit hoe dom je denkt dat je zou kunnen zien. Een nieuwe matras is een grote aankoop, dus neem de tijd over. Liggend op een matras voor 10 seconden in de winkel zal je niet vertellen of dit de matras die het beste past bij uw behoeften. Neem aan dat je diepe slaap positie om te zien of alle gebieden van uw rug die geven je problemen worden ondersteund. Immers, als je niet de kwaliteit van de slaap in een pijnvrij bed die je nodig hebt, dat kan een nog grotere pijn in de nek.