Wat te doen wanneer het hebben Ear Pressure dat voelt als het water in hen?

Wat te doen wanneer het hebben Ear Pressure dat voelt als het water in hen?

Als je oor druk of het gevoel dat er vocht in je oor, een van twee dingen is het meest waarschijnlijk aan de hand: Je hebt een oorontsteking of je water in je oor. Elk van deze situaties kan zijn potentieel schadelijke, zodat u uw arts te raadplegen als het probleem niet opruimen op zijn eigen in een paar dagen. Maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om te voorkomen dat een verslechtering van de toestand.

Observatie

Als een midden-oorontsteking veroorzaakt het oor druk, kan de infectie weg te gaan op zijn eigen. Als er geen pijn of zorgelijk drainage, is het het beste om gewoon te observeren uw symptomen voor een dag of twee. Als er pijn die erger en / of kut, bloederige of stinkende drainage krijgt, kan de infectie ernstiger en moet waarschijnlijk een arts.
Als je verstopt oor wordt veroorzaakt door water dat heeft nagelaten om uit te komen na het zwemmen of een douche, een paar dagen wachten en observeren. Het zal waarschijnlijk opruimen op zijn eigen. Als deze nog steeds last van hebt na ongeveer vijf dagen kunt u wilt bellen met uw arts.

Solliciteer Heat

Heeft u pijn of ongemak, kunt u op te warmen uw oor met een warm washandje of een verwarming pad op de lage stand. Het washandje moet worden uitgewrongen en niet warm genoeg om verbranden. Plaats de washandje of de verwarming pad op uw oor en zachte druk uit te oefenen. Doorgaan om opnieuw toe te passen als je nodig hebt.

Oordruppels

Als u niet met veel pijn of opmerken van drainage, kunt u koopt een aantal over-the-counter oordruppels bij de drogist dat sommige van de verstopte gevoel zou kunnen verlichten. Vraag de apotheker wat hij beveelt en volg de aanwijzingen op de verpakking. Als u ernstige pijn en / of bloederige, kut of stinkende drainage, is dit niet aan te raden.

Wanneer moet u uw arts raadplegen

U dient uw arts te zien of: Elke oorpijn of jeuk erger wordt gedurende een periode van drie dagen; de gehoorgang, het uitwendige oor of de huid rond het oor wordt gezwollen of rood of erg pijnlijk; als zorgelijk vloeistof afvoeren uit het oor; of koorts of duizeligheid ontwikkelen.