Wat te doen voordat het Hebben Genomen Bloeddruk?

Je wilt niet om koffie of roken sigaretten consumeren vlak voor het hebben van uw bloeddruk genomen, je wilt goed te kleden en je niet wilt dat je zenuwen het beste van je krijgt. Al deze factoren kunnen leiden tot een onnauwkeurige bloeddrukmeting.

Voordat verlaten van het huis

Wanneer je aankleden, dragen korte mouwen, zodat u snel uw arm kan bloot voor de bloeddruk manchet. Niet lagen van shirts of kleding die u niet vertrouwd in te dragen. De National Heart, Lung, and Blood Institute raadt u stopt met koffie, thee of andere cafeïnehoudende dranken op basis van 30 minuten te drinken voordat je bloeddruk genomen. Ook stoppen met het roken van sigaretten met 30 minuten voordat uw arts te bezoeken. Voordat u het huis verlaat, gebruik maken van de badkamer. Een volle blaas kan leiden tot een onnauwkeurige bloeddrukmeting.

Op kantoor van de dokter

Als je eenmaal op het kantoor van de dokter, naar het toilet weer als je moet. Als het dragen van een jas, verwijdert u deze voordat u gaat zitten om te ontspannen. Ga zitten voor vijf minuten met je voeten plat op de grond en je rug tegen de stoel. Ontspannen en kalmeren. Leg je armen op een tafel op het niveau van je hart.

Praten met uw arts

Het National Heart, Lung, and Blood Institute raadt je twee bloeddrukmetingen, genomen twee minuten na elkaar en dan hebben de resultaten worden gemiddeld. Dit gemiddelde geeft je een beter idee van je ware bloeddruk te geven in plaats van het hebben van slechts één set van nummers. Heeft uw arts of verpleegkundige te verklaren de bloeddruk nummers (systolisch / diastolisch) om u en het bereik van uw nummers in: 140-90 - Borderline Hoge, 130-85 - Hoog Normaal, 120-80 - normale bloeddruk, 110-75 - Laag Normaal of 90-60 - Borderline Low.

The White Coat Syndrome

Als uw bloeddruk nummers zijn hoog en je hebt niet het verleden hoge waarden hadden, te bespreken met uw arts de mogelijkheid van een witte jas syndroom --- zenuwachtig rond artsen, verpleegkundigen, de onderzoekskamer en de geuren van de kliniek of het ziekenhuis. Laat uw arts of verpleegkundige opnieuw controleren uw bloeddruk opnieuw nadat u heeft versoepeld voor een periode van tijd. Praat met uw arts over deze aandoening en wat zou de beste optie voor het verkrijgen van een nauwkeurige bloeddrukmeting zijn.