Wat te doen voor 's nachts krampen in de benen?

Wat te doen voor 's nachts krampen in de benen?

Krampen in de benen kan schijnbaar aanvallen uit het niets en ondergang van een goede nachtrust's. Ze beginnen meestal in de kuitspier en trek strakker en strakker totdat u in immense pijn. Als u deze pijnlijke aandoening te ervaren, moet je weten dat ze kan iedereen overkomen, en er is niemand, definitieve oorzaak. Echter, er zijn manieren om te gaan met hen, zodat je terug kunt krijgen om te slapen in vrede.

Eet Kalium

Een mogelijke verband dat de Amerikaanse National Library of Medicine noemt als de oorzaak van nachtelijke beenkrampen is een tekort aan kalium. Vooral voorkomt bij zwangere vrouwen kan een tekort aan kalium leidt tot pijnlijke krampen in de benen, dat blijvende gevolgen hebben. De eenvoudigste manier om dit probleem te bestrijden is om een ​​banaan eten dagelijks. Echter, als je allergisch bent of gewoon een hekel aan bananen, kunt u een kalium of multivitamine supplement te nemen om de aanbevolen dagelijkse dosering te krijgen.

Massage Technieken

Als je ooit wakker in het midden van de nacht om de verschroeiende pijn van een nachtelijke kramp in de benen, dan weet je dat er is niet veel wat je voelt als het doen van andere dan kronkelen van de pijn. Echter, als je snel te denken, kunt u hoofd af van de kramp in de benen en stop eventuele na-effecten. Zodra je begint te voelen je spieren strakker te bereiken naar beneden en grijp je kuit met de ene hand en beginnen kneden. Terwijl je dit doet, komen naar beneden met uw andere hand en pak de voet van het been, dat wordt beïnvloed. Trek de bal van je voet dus het is zo dicht bij je scheenbeen mogelijk, dus uw kuitspier uit te rekken. Dit moet de kramp onmiddellijk stoppen.

Ijs en Warmte

Als je een been kramp hebben gehad en vinden dat de volgende dag bent u problemen wandelen of voelen resterende pijn, probeer icing het been totdat je voelt de pijn verdwijnen. Afwisselend een icepack om de pijn te verzachten en een warmte-pad om de spieren te ontspannen. U kunt ook een pijnstiller nemen om te helpen omgaan met de pijn. Als de krampen vaak gebeuren, zeggen meer dan een keer per maand, te noemen het aan uw arts en hij kan zoeken naar andere risicofactoren die kunnen worden waardoor je susceptable om nachtelijke krampen in de benen.