Wat te doen voor Plugged Up Ears?

Carbamideperoxide op 6,5% is een formule aanbevolen door artsen. Je kan het kopen in een drogisterij en generieke merken drogist kost minder dan $ 5 voor een kit. De kit wordt geleverd met de oor-drop formule, een gloeilamp-type wasmachine en soms een stroomgebied. Regelmatige waterstofperoxide wordt ook gebruikt door veel mensen. Het is veel goedkoper alternatief.

Aan de slag

Draai de dop van de fles, verwijder de folie en schroef op de applicator.

Initiƫle behandeling

Drop vijf of 10 druppels in het oor. Het hoofd moet worden gekanteld staat in een rechte hoek, zodat de druppels niet uit druppelen terug. Heeft zet de applicator in het oor. Laat de druppels blijven in het oor voor een paar minuten. Je moet een geruststellende popping geluid horen. Dat is de peroxide acteren.

Herhaling

Herhaal dit twee keer per dag gedurende vier dagen. De wax zal sijpelen in deze periode. Iets resterende kan worden gespoeld met de gloeilamp wasmachine die in uw kit kwam. Nogmaals, zet het niet in je oor, gewoon irrigeren het oor van de buitenkant. Zie een arts, of in het geval van een dier, een dierenarts, indien de aandoening duurt meer dan vier dagen.

Vermijden

Vermijd dingen zoals wattenstaafjes, tandenstokers, of haarspelden om de was uit het kanaal te verwijderen. Kinderen jonger dan 12 moeten een arts te zien. Als u last gehoorverlies om medische redenen moet u een arts te zien. Zorg dat het oor oplossing in de ogen.

Vraag een arts

Vraag een arts is je oor ontladen voordat u met behulp van het peroxide. Hetzelfde als je oorpijn, huiduitslag, duizeligheid, een perforatie van het trommelvlies of als u onlangs geopereerd.