Wat te doen voor lichaamsgeur?

Lichaamsgeur kan pijnlijk zijn, maar voor de meeste, de geur die ons lichaam steekt is natuurlijk. Lichaamsgeur transpiratievocht interactie met bacteriën op het oppervlak van de huid. Zolang uw probleem is niet chronisch en gerelateerd aan een onderliggende probleem, zijn er eenvoudige manieren om te gaan met de lichaamsgeur.

Anti-transpirant

Anti-transpirant helpt om de afscheiding van zweet te blokkeren van de zweetklieren. Zij doen dit door middel van een aluminium-gebaseerde formulering. Als regelmatige over-the-counter anti-transpiranten niet goed genoeg werkt, probeer kliniek sterkte anti-transpirant, die ook kan worden gevonden in de supermarkt of drogisterij. Er zijn ook receptbriefjes van transpiratiewerende dat een aluminium chloride compound, hetgeen nog vermindert de hoeveelheid zweet die uit de poriën.

Deodorant

Deodorants niet helpen met het zweet, maar ze vechten bacteriën die groeit op de huid. Omdat de meeste deodorants zijn zuur gebaseerde, de huid wordt zuur bij contact met hen, waardoor het moeilijker voor bacteriën in dat gebied om te wonen. Plus, deodorants hebben meestal een milde geur die zal helpen om lichaamsgeur te maskeren, zelfs als het houdt de bacteriën op de baai.

Wassen

Misschien is de beste manier om lichaamsgeur te stoppen, of in ieder geval houden aan een minimum, is door regelmatig te wassen met warm water en zeep. Een bad of douche nemen zal helpen om de bacteriën te wassen van de huid en houdt je huid gezond.

Intake

Je bent wat je eet, of in dit geval, je ruikt naar wat je eet. Bepaalde voedingsmiddelen, zoals knoflook en uien kan je zweet leiden tot een geur te ontwikkelen. Door te snijden deze voedingsmiddelen uit uw dieet, zult u elimineren van een mogelijke oorzaak van lichaamsgeur.