Wat te doen voor lage bloeddruk?

Bloeddruk meet de hoeveelheid druk in uw bloedvaten als je hart is zowel in rust en actief. Lage bloeddruk of hypotensie, is meestal wanneer uw systolische druk lager is dan 90 en je diastolische druk lager is dan 60. In ernstige gevallen kan het levensbedreigend zijn. Er zijn behandelingen voor lage bloeddruk, met inbegrip van zowel huismiddeltjes en medicijnen voorschrijven.

Inzicht in uw Numbers

Wanneer uw arts neemt uw bloeddruk, ontvangt hij twee sets met cijfers; zij worden aangeduid als systolische en diastolische. De systolische is de top nummer en vertelt uw arts de hoeveelheid druk die je hart geeft, terwijl het pompen van bloed. De diastolische is het onderste getal en laat hem weten hoeveel druk er nog in je bloedvaten tussen de hartslagen.

Een normale bloeddruk wordt geacht 120/80, hoewel veel artsen accepteren 115/75 als gezonde lezing ook. Het is belangrijk om te onthouden dat wat normaal is voor een persoon niet normaal voor andere kan zijn. Zelfs als je een bloeddruk lager dan deze nummers, kunt u niet worden gediagnosticeerd met hypotensie, tenzij het gepaard gaat met symptomen.

Herken de symptomen

Het herkennen van de symptomen van een lage bloeddruk is de eerste stap in het ontvangen van de behandeling. Enkele van de meest voorkomende symptomen zijn vermoeidheid, duizeligheid, snelle of oppervlakkige ademhaling, dorst, misselijkheid, wazig zien en depressie.

In veel gevallen, een lage bloeddruk is geen ernstig probleem, tenzij u last heeft van chronische klachten. Het is vaak geen kwestie van hoe laag je de druk daalt, maar hoe snel is die op uw arts. Om hem te helpen de oorzaak van uw lage bloeddruk te bepalen, een register bijhouden van de symptomen die je ervaart, welke activiteiten u deelneemt aan op het moment van de symptomen en wanneer de symptomen optreden.

Onderga Testing

Het testen eenmaal symptomen zijn opgetreden is om de onderliggende oorzaak van hypotensie bepalen en behandelen. Er zijn een verscheidenheid van tests die worden gebruikt om dit te doen.

Bloedtesten zijn nuttig voor het bepalen wanneer u een lage of hoge bloedsuikerspiegel, die beide kunnen een lage bloeddruk veroorzaken.

Een elektrocardiogram (ECG) is een niet-invasieve test die direct wordt uitgevoerd in het kantoor van uw arts. Deze test heeft de mogelijkheid om structurele afwijkingen in je hart structuur, hartritmestoornissen en problemen op te sporen met de stroom van bloed en zuurstof naar je hart.

Echocardiogrammen zijn een andere niet-invasieve procedure. Zij zijn echter in staat om meer gedetailleerde foto borst, waarin functies en structuur wijze een ECG niet.

Behandeling

Zodra de oorzaak is vastgesteld, kan de behandeling beginnen. Uw arts zal zich richten op de behandeling van uw gezondheidsprobleem in plaats van de hypotensie zelf. Bijvoorbeeld, als de oorzaak diabetes, hij insulineinjecties voorschrijven. Als het medicijn u, hij doseringen en de combinatie van geneesmiddelen voorgeschreven passen.

Hij kan ook medicijnen voorschrijven om te helpen uw bloeddruk te verlagen, afhankelijk van uw klachten. De drug Fludrocortisone wordt gegeven aan mensen die last hebben van lage bloeddruk wanneer ze staan. Het medicijn werkt door het verhogen van het bloedvolume, wat je bloeddruk verhoogt.

Midodrine vaak wordt voorgeschreven voor mensen die lijden aan chronische hypotensie en werken van de bloedvaten uit te breiden om te helpen verhogen van uw bloeddruk.

Home Remedies

Wanneer een oorzaak niet kan worden vastgesteld, is het doel van uw arts is meestal om uw bloeddruk verhogen. Dit kan op verschillende manieren.

Het verhogen van uw inname van zout zal helpen uw hypotensie verminderen. Dit kan echter gevaarlijk bij ouderen, wat leidt tot hartfalen en moet met mate.

Het verhogen van uw inname van water kan ook helpen, omdat extra vocht het volume van het bloed in je lichaam kan verhogen en helpen uitdroging te voorkomen.

Het wijzigen van uw positie langzaam kan helpen, ook, omdat het de duizeligheid die vaak gepaard gaat een lage bloeddruk kan verlagen. In plaats van te springen recht uit bed in de ochtend, neem even de tijd om langzaam en diep adem te halen, dan gaan langzaam, het bewegen van je benen voorzichtig over de rand van je bed voordat staan.