Wat te doen voor Bee Stings door de ogen?

Wat te doen voor Bee Stings door de ogen?

Tenzij je allergisch bent voor het gif honingbij zijn, een bijensteek is een kleine verwonding die meestal kan thuis worden behandeld. Een bijensteek in de buurt van het oog kan vooral pijnlijk en een beetje verontrustend, maar is zelden gevaarlijk. Er zijn gemakkelijke strategieën die je kunt gebruiken om de angel te helpen om sneller te genezen en om het ongemak te verlichten.

Het verwijderen van de Stinger

Haal de angel uit zo snel mogelijk. Er is enige discussie over de vraag hoe veel zorg om te gebruiken bij het verwijderen van een stinger en de beste methode voor het verwijderen. Volgens imkers, de angel zo snel mogelijk verwijderen is belangrijker dan de zorg waarmee je dat doet. Om een ​​stinger uit het gebied rond je ogen te verwijderen, ofwel plukken de angel eruit met een pincet, borstel het uit met je vingers of gebruik de rand van een creditcard om de angel te schrapen uit de huid. Als u niet in staat om dit te doen zijn, hulp te krijgen van iemand.

Bevinding Relief

Hulp krijgen van de bijensteek zo snel mogelijk. Het gebied rond de ogen is gevoelig en meer kans op te zwellen en pijn. Meng een pasta van zuiveringszout en water en dep wat op de angel website. Breng een koud kompres op uw ogen gedurende 10 minuten te helpen zwelling te voorkomen. Neem een ​​antihistaminicum te helpen de reactie van je lichaam om de bijensteek te verminderen.

Blijven toepassen ijs om je oog op regelmatige tijdstippen, zolang elke zwelling blijft. U kunt blijven een antihistaminicum nemen verlichten jeuk op de plaats van de steek. U kunt ook ibuprofen nemen om pijn en zwelling te verminderen.

Het bijhouden van de site Clean

Voorkom een ​​infectie die uw oog zou kunnen verwonden door het wassen van de plaats van de steek met een milde zeep en warm water. Ook een kleine hoeveelheid van het desinfecteren van zalf om de angel. Dit zal helpen infectie te voorkomen en kan zelfs helpen om de genezing te versnellen.

Wanneer moet u een arts raadplegen

Als u een ernstige reactie ervaart, zoals een uitbraak van netelroos of ademhalingsproblemen, vragen dringende medische aandacht. Allergische reacties op bijensteken zijn zeer ernstig en moet onmiddellijk worden behandeld. Als u wijzigingen in uw visie na de zwelling rond het oog begint te dalen, een afspraak maken met uw oogarts alleen maar om aan de veilige kant.