Wat te doen om een ​​hart probleem te diagnosticeren?

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control en Prevention (CDC), de moordenaar van een aantal Amerikanen is hart-en vaatziekten. Het CDC schat dat ongeveer 630.000 Amerikanen sterven aan hart-en vaatziekten elk jaar, goed een kwart van alle sterfgevallen in het land. In volgorde van steeds een deel van die statistiek te houden moet je weten hoe je hartproblemen te diagnosticeren.

Preventieve Diagnose

Het hebben van een hartaanval is de verkeerde tijd om te leren u een hartprobleem te hebben. Het is een veel beter idee te krijgen grondig uit te laten controleren door uw zorgverlener voordat er iets ernstig gebeurt. Begin met het plannen van een afspraak met uw huisarts. Geef hem een ​​volledige medische geschiedenis, inclusief informatie over eventuele gezinsleden die hebben geleden hartproblemen. Een volledig lichamelijk onderzoek volgt meestal, en afhankelijk van de omstandigheden, zoals uw leeftijd, algemene gezondheid en medische geschiedenis, kan uw arts extra tests te bestellen. Bloedtesten zijn nuttig voor het bepalen van uw cholesterol en triglyceriden. Borst X-stralen kan helpen bij de diagnose van een uitbreiding van het hart. Een elektrocardiogram of echocardiogram geeft een goed beeld van hoe goed uw hart klopt. Als uw arts vermoedt aritmie of congestief hartfalen, kan ze een CT-scan of een MRI te bestellen. Als er een vraag over onregelmatig voorkomende hartslag afwijkingen, kan uw arts voorstellen die je draagt ​​een draagbare hartmonitor voor 24 tot 48 uur. Het hebben van een regelmatige fysieke controle met een gekwalificeerde zorgverlener is de beste manier om hartproblemen te diagnosticeren voordat ze beginnen.

Emergency diagnose

Soms zelfs verder gezonde mensen ervaren een hartaanval. Want de tijd is van de essentie is het noodzakelijk dat je weet wat te zoeken en hoe als een hartaanval stakingen te reageren. Hoewel de plotselinge, hevige hartaanval die je ziet op TV komt af en toe voor, de meeste hartaanvallen beginnen veel meer subtiele wijze met een licht tot ernstig ongemak in het midden van de borst. De pijn duurt meestal een aantal minuten, maar het kan komen en gaan. Sommige mensen beschrijven het als een ongemakkelijke knijpen, druk of een vol gevoel. Er kan pijn of een onaangenaam gevoel in de armen, nek, buik, kaak of andere bovenste lichaamsdelen zijn. Je mag kortademig zijn, uit te breken in een koud zweet, zijn licht in het hoofd of misselijk. Als u deze symptomen ervaart, heeft iemand die je rijdt naar de eerste hulp of bel 9-1-1. In het geval van een hartaanval, kan een kwestie van minuten uw leven redden.