Wat te doen als je verliest een anticonceptiepil

Anticonceptiepil, ook wel bekend als orale anticonceptiva, zijn de meest voorkomende vorm van anticonceptie voor vrouwen van 15 jaar tot 29. Af en toe kan een pil worden gemist of verloren, maar er is een vrij makkelijke manier om dit probleem op te lossen .

Over Birth Control Pills

Pil er in vele soorten en zijn meestal een combinatie van een synthetisch oestrogeen en een synthetisch progesteron. Zij worden meestal genomen voor 21 dagen van elke maands placebo therapie om een ​​menstruatie. Een paar soorten anticonceptiepillen hebben actieve medicatie in 24 pillen met slechts vier placebo "herinnering" pillen. Ze worden over het algemeen beschouwd als 99 procent effectief te zijn wanneer ze perfect genomen, maar de werkelijke effectiviteit percentage kan dichter bij de 90 tot 95 procent als gevolg van de gebruiker mislukking zoals het vergeten te pillen dagelijks in te nemen zoals voorgeschreven. Als een pil verliest, is er geen reden tot paniek. De remedie zal eenvoudig zijn, afhankelijk van het type van de pil en hoeveel pillen zijn genomen voor de maand.

Bel de Dokter

Het niet opvolgen van de pil instructies is precies de meest voorkomende reden waarom de pil niet. Omdat er zo veel verschillende soorten anticonceptie beschikbaar en elk kunnen verschillende instructies, zal het belangrijk zijn om de instructies voor het merk genomen volgen. De meeste artsen gebruiken alleen een paar verschillende types van de anticonceptiepil, en de arts of verplegend personeel in staat om de vraag vrij gemakkelijk beantwoorden. De meeste van de tijd, wordt u geadviseerd om de volgende pil in het pakket zo snel als het verlies wordt ontdekt nemen. Als een pil volledig gemist, kan de arts adviseren twee pillen te nemen of kan adviseren een nieuwe verpakking gebruikt. Als de ontbrekende pil is uit de placebo, "herinnering" pil sectie, wordt u geadviseerd om de dosis overslaan.

Bel de Apotheek

Als de arts het kantoor niet beschikbaar is, zal de apotheker die uw recept gevuld in staat zijn om enkele oplossing bieden. Zoals, als een pil verloren gaat, neem de volgende pil in het pakket - dit zal dezelfde soort advies dat de arts het kantoor zal bieden over het algemeen zijn. Als de pil is verloren gegaan en de dosis werd volledig gemist, neem twee pillen onmiddellijk en beginnen met een pil als normaal de volgende dag. De apotheker kan ook gewoon adviseren dat er een nieuw pakket moet worden verkregen en in staat om het recept te vullen zal zijn. Als u wordt geadviseerd om een ​​nieuw pakket te verkrijgen, te beginnen door het nemen van de pil uit op dezelfde dag als de verloren pil. Als bijvoorbeeld de verloren pil van dag 14, dag 14 neemt de pil van het nieuwe pakket en verder de rest van het pakket. Gooi de rest van de oude verpakking.