Wat te doen als je hart is racen

Wat te doen als je hart is racen

Of als gevolg van een stressvolle situatie of inspannende activiteit, kan een race-hart ertoe leiden dat u in paniek te raken als het niet vertragen meteen. Veel mensen met angststoornissen merken dat een race-hart is een van de eerste symptomen van een tegemoetkomende paniekaanval. De truc is om je hart te vertragen voor een full scale aanval raakt door het gebruik van technieken die u zullen kalmeren en het rendement van uw hart om een ​​normaal tempo.

Ademhaling

Wanneer een race-hart raakt, overweeg dan waar je bent en wat zou je hart hebt gemaakt beginnen om te racen. Enkele veel voorkomende ademhalingsoefeningen kunnen u helpen herwinnen kalmte en krijgen meer zuurstof in je hart, als je oefenen, of als u denkt dat een paniekaanval is het punt om in te stellen. Stop met wat je doet, doe je ogen dicht en begint in te ademen. Adem voor een telling van vijf en adem voor een telling van tien, en dan inhaleren voor een telling van tien en adem voor een telling van vijf. Doe dit totdat je voelt je hartslag begint te vertragen. Deze oefening krijgt meer zuurstof in je bloed stromen en helpt je te focussen op een andere activiteit, in plaats van zich te concentreren op je hartkloppingen en maken het probleem alleen maar erger.

Redirection

Ombuigen van je aandacht op iets anders zal vaak helpen uw hartslag te racen te stoppen en terug te keren naar een normaal tarief. Vaak, als je hart is racen, je begint om angst over je race-hart te hebben, maakt het alleen maar erger. Probeer wat omleiding technieken, zodat u in staat om uw aandacht te richten op iets anders bent. Probeer het krijgen van een rubberen band en zetten het om je pols. Klik deze in de tijd met je hartslag. De snapping zal uw aandacht te leiden naar de scherpe pijn en je zult bezig zich te concentreren op het houden van het in de tijd met je hart zijn. Binnenkort zal je beginnen snapping langzamer en langzamer, totdat je hart reguleert.

U kunt ook uw aandacht omleiden naar een visualisatie van een andere kalmerende situatie. Sluit je ogen en denk na over een persoon, plaats of gebeurtenis die is kalmerend voor u. Richt je niet op je hart.

Geneesmiddel

Raadpleeg uw arts als u vindt dat u veel van de gevallen waarin je hart is racen, omdat het een medische aandoening kan zijn. Paniekaanvallen die resulteren in een race-hart kan anti-angst medicijnen nodig heeft van uw zorgverzekeraar. Voor de beste resultaten, de volgende keer dat je het gevoel dat je een race-hart, opnemen wat u aan het doen waren toen het gebeurde, hoe lang het duurde en hoe ernstig het was op een schaal van één tot tien. Gewapend met deze informatie, kan uw zorgverzekeraar beslissen hoe verder te gaan wanneer medicatie het probleem.