Wat Sugar niveau aanvaardbaar voor een diabetespatiënt?

Wat Sugar niveau aanvaardbaar voor een diabetespatiënt?

Diabetici moeten hun best doen om hun bloedglucose op een normaal niveau, ook al is het moeilijk te krijgen. Lange-termijn complicaties van diabetes en hoge bloedsuikerspiegel kan omvatten hartkwaal, neuropathie en zelfs de dood.

Time Frame

Bij het bepalen van het bloedglucosegehalte thuis, meten ze tijdens het vasten. De meeste aanbevelingen bloedsuiker neem aan dat je hebt gevast.

Methoden

Er zijn twee bloedtesten voor het bepalen van de bloedsuiker. De A1C test meet uw niveaus van de voorgaande drie maanden. De bloedglucose test meet je niveau op het moment dat uw bloed wordt getrokken.

Overwegingen

De A1C test niet vasten nodig. Echter, je moet vasten als je nu op andere bloedtesten die vasten vereisen.

Verwachtingen

Volgens de American Diabetes Association, moeten diabetici streven naar een A1C resultaat van minder dan 7 procent hemoglobineglycaat. Op een nuchtere bloedglucose test, moet het lezen minder dan 130 milligram per deciliter.

Oplossing

Als uw bloedsuikerspiegel of A1C is te hoog, laat de arts weten. Artsen raden meestal lichaamsbeweging, een gezond dieet, gewichtsverlies en diabetes medicatie te helpen verminderen van de bloedglucose.