Wat Over the Counter Pillen Lagere Cholesterol?

Wat Over the Counter Pillen Lagere Cholesterol?

Drugs ontworpen om cholesterol te verlagen kan alleen worden verkocht op recept in de Verenigde Staten. Een paar over-the-counter remedies en voedingsmiddelen kunnen helpen bij het verlagen van een persoon cholesterol score, maar alleen als een neveneffect.

Bakisol Supplementen

Science Daily meldde dat deze over-the-counter supplement verminderde cholesterol van een persoon. Het waarschuwde dat alleen korte-termijn studies werden uitgevoerd op het supplement. Dergelijke voordelen werden ontvangen van het eten van voedingsmiddelen die van nature plantensterolen, zoals maïsolie bevatten.

Psyllium Poeder

Patiënten die een dosis van 10 mg psyllium poeder per dag hun cholesterol scores kunnen verminderen met 4 tot 7 procent, volgens drugstore.com nemen. Psyllium poeder is het hoofdbestanddeel van over-the-counter laxeermiddelen en worden opgelost in water.

Vitamine B3

Vitamine B3 kan de niveaus van zowel goede als slechte cholesterol in het bloed van een persoon stroom te verminderen. Deze vitamine, ook wel niacine, kan de lever beschadigen. Een persoon met een hoog cholesterolgehalte moeten een arts raadplegen voordat u dit over-the-counter vitaminesupplement.

FDA Beslissingen

De makers van de cholesterolverlagende geneesmiddelen lovastatine en pravastatine wilden lagere doses van deze medicijnen bieden voor over-the-counter verkoop. De FDA commissie die aanbevolen ontkennen het verzoek van de makers 'voelde dat de meeste patiënten in plaats van zou gebruiken over-the-counter drugs na het advies van hun arts.

Dieet Wijzigingen

Een paar over-the-counter remedies kunnen helpen een persoon te verlagen zijn of haar cholesterol, maar voeding speelt nog steeds de grootste rol. Een arts kan laten een patiënt weten welke voedingsmiddelen hij moet eten en welke voedingsmiddelen hij moet vermijden.