Wat Natural Herb echt werkt direct voor opvliegers?

Wat Natural Herb echt werkt direct voor opvliegers?

Natuurlijke kruiden die helpen verminderen opvliegers tijd vaak de intensiteit en frequentie van het probleem te verminderen. Deze zullen niet bieden onmiddellijke verlichting, echter. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, kruiden bieden verschillende niveaus van verlichting voor elk individu.

Oorzaak van opvliegers

Opvliegers worden veroorzaakt door een daling van oestrogeenniveaus of hormonale onbalans. De verandering in de hormoonspiegels veroorzaakt een reactie in de hypothalamus, de klier die de lichaamstemperatuur, de eetlust, de geslachtshormonen en slaappatronen controleert.

Soorten Kruiden

Vrouwen kunnen verlichting van zowel fyto-oestrogenen en niet-oestrogene kruiden te vinden. Beide vormen van behandeling helpen opvliegers.

Fyto-oestrogenen

Fyto-oestrogenen zijn plantaardige oestrogenen en handelen op een soortgelijke manier als oestrogeen vervangende therapie. Kruiden zoals dong quai en zilverkaars vallen in deze categorie.

Non-oestrogene kruiden

Volgens "The People's Pharmacy Guide to Home en Herbal Remedies," door Joe Graedon en Teresa Graedon, kuis boom bessen is een niet-oestrogene kruid dat het endocriene systeem om hormoonspiegels te normaliseren kan stimuleren.

Koud Water

De meeste vrouwen kunnen onmiddellijke verlichting van opvliegers te vinden door middel van een koud water spritz. Koud water aangebracht op de polsen en het gezicht en het drinken van koud water kan sterk verminderen opvliegers.

Andere kruiden die helpen opvliegers

Andere kruiden die opvliegers helpen onder meer ginseng, zoethout, teunisbloemolie, rode framboos bladeren, groene munt, sarsaparilla, damiana, motherwort en wilde yams. Meer bewegen en het verminderen van stress kan ook verminderen opvliegers.