Wat moet worden gecontroleerd op een Vision test voor de ouderen?

Een complete visie test is nuttig bij het blootleggen van leeftijdsgebonden oogziekten en andere oogproblemen bij ouderen. Vroege behandeling kan voorkomen, of ten minste vertragen, gezichtsverlies als gevolg van glaucoom, cataract en maculaire degeneratie.

Betekenis

Naarmate we ouder worden, het risico op het ontwikkelen van een ziekte toeneemt oog. Het krijgen van een complete visie te testen door een oogarts op een regelmatige basis kan problemen vangen voordat ze onhandelbaar.

Frequentie

Beginnen op de leeftijd van 65, moet een persoon krijgt een visie-test elk jaar of twee.

Functies

Naast uitwendige oog testen dient grondig visie examen bejaarden zijn de volgende: gezichtsscherptetest, breking evaluatie gezichtsveld testen en glaucoom test.

Overwegingen

Een oudere persoon moet worden gereden van en naar het kantoor van de dokter voor de visie-test. Een volledige examen moeten zowel de lens en het netvlies, die verwijding van het oog omvat. Het verwijden van druppels gegeven kan wazig zicht veroorzaken voor maximaal een paar uur later.

Misvattingen

Een oogarts en een optometrist zijn niet hetzelfde. In tegenstelling tot een optometrist, oogarts is een oogarts die ook opgeleid als arts en is dus beter uitgerust om leeftijdsgebonden oogziekten te behandelen.