Wat moet je eten voor een Colon Cleanse?

Een dubbele punt schoonmaken is een procedure die u kunt gebruiken om toxine opbouw te verwijderen in uw lichaam. Het reinigen gaat het doorspoelen van de intestinale track met vloeistoffen en andere chemicaliƫn. Het eind resultaat is een gezonde intestinale spoor, een boost in energie en een verbeterde immuunsysteem. Voordat u een dubbele punt schoonmaken doen, zijn er verschillende items die u moet consumeren om de procedure correct te laten werken.

Drink Water & andere vloeistoffen

Voordat een dubbele punt schoonmaken, drink veel water en met vitaminen verrijkte sappen. Drink alleen pure vruchtensappen. Vermijd toegevoegde conserveermiddelen en sappen dat slechts een klein percentage van de vruchten bevatten. Houd gehydrateerd, omdat de dubbele punt zuivering kan beroven het lichaam van vloeistoffen.

Eet een dieet rijk aan vezels

Eet een dieet rijk aan groenten, volle granen en peulvruchten. De vezels in groenten, granen en bonen zal constipatie en andere problemen die zich kunnen voordoen na een reiniging te voorkomen. Juice uw groenten in een smoothie of schud als je niet van het eten van groenten. Andere voedingsmiddelen te eten: erwten, appels, citrusvruchten en worteltjes.

Omega 3 of Flax Seed Oil

Gebruik Omega 3 olie en breng het volgens de instructies van het pakket. Omega 3 olie komt in zowel vloeibare en pilvorm. U kunt ook lijnzaadolie. Zowel Omega 3 en lijnzaadolie helpen stabiliseren de bloedsuikerspiegel in het lichaam.