Wat maakt tanden wit?

Wat maakt tanden wit?

Witte tanden maken een geweldige eerste indruk, maar je zou kunnen hebben in de extra inspanning om ze te blijven kijken hun parelwitte best te zetten. Verschillende opties zijn beschikbaar voor het maken van uw tanden hun witste, waaronder een aantal goedkope huismiddeltjes gemaakt met producten die je kan hebben om het huis. Uw tandarts kan je tanden witter te maken, en er zijn ook veel over-the-counter whitening producten. Met zo veel tanden bleken keuzes, weinigen van ons ooit kan rechtvaardigen met glansloos glimlacht.

Poetsen en te flossen

Poets je tanden na elke maaltijd met een fluoride tandpasta en floss dagelijks om oppervlakkige vlekken te verwijderen en onderhouden van gezond tandvlees. Het vermijden van flossen kan een impact hebben op de algehele gezondheid hebben, wat kan leiden tot een infectie, verlies van tanden en andere meer ernstige gezondheidsproblemen.

Elektrische tandenborstels zijn ook een optie voor het verminderen van oppervlakkige vlekken.

Professionele schoonmaakbeurt

Een bezoek aan een tandarts twee keer per jaar voor een professionele schoonmaakbeurt te houden bij hun witste. Professionele schoonmaakbeurt betrekken een pijnloze polijsten van elke tand, plaque verwijdering en een grondige flossen. Uw tandarts kan willen röntgenfoto te nemen tijdens deze bezoeken om te controleren op verval.

Over-the-Counter Whiteners

Probeer een paar over-the-counter whitening producten als je je voelt je tanden kan een beetje extra whitening boost dan wat je krijgt van het borstelen gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar als tandpasta en verf-op gels, overnachting trays met gels en whitening strips. Deze producten hebben verschillende niveaus van peroxide in hen (waar dan 10-22 procent volgens de American Dental Association), dus zorg ervoor om te controleren met uw tandarts voordat u een van hen te gebruiken. Tanden van sommige mensen zijn niet goed geschikt voor het bleken van tanden producten; bijvoorbeeld, als je voortand kronen of witte vullingen, geen van deze zal worden verlicht door de bleekmiddelen.

Homemade Whitener

Meng een theelepel bakpoeder met een paar druppels van waterstofperoxide voor een effectief bleken van tanden thuis te verhelpen. Bicarbonaat alleen is ook effectief bij het verwijderen van vlekken en doden van schadelijke bacteriën. Het kan ook worden gemengd met zout (drie delen zuiveringszout en 1 deel zout) en witter en reinigen van uw tanden en tandvlees. Zodra u de producten hebt gemengd, toepassen op uw tandenborstel net zoals je zou doen met een gewone tandpasta. Zorg ervoor dat dit brouwsel niet slikken.

Dental Office Whitening

Heeft uw tandarts het werk doen voor u als u niet tevreden bent met de procedure van het bleken van uw eigen tanden. Ze zal een materiaal van toepassing zijn op uw tandvlees om ze te beschermen voor het aanbrengen van een whitening agent om uw tanden. Een laser kan worden gebruikt om het effect van de whitening materialen verhogen. Plan voor twee 30 minuten durende bezoek aan de taak te voltooien. Uw tandarts kan ook aanbevelen lade en gel producten die u thuis gebruikt.