Wat kwalificeert als een verandering van Evenementen in Health Insurance

Wat kwalificeert als een verandering van Evenementen in Health Insurance

Health Insurance is de verzekering bedoeld om alle of de meeste van uw uitgaven te dekken tijdens medische gebeurtenissen. Tijdens de open inschrijving, een plan en de voordelen die het beste past bij uw financiƫle situatie en uw omstandigheden selecteert u, dan is dat plan van kracht is - meestal voor een jaar - tot de volgende inschrijving periode. Het leven verandert in de loop van dat jaar kan veranderen uw verzekering behoeften. Bepaalde kwalificatie gebeurtenissen in het leven maken u in aanmerking komt voor uw verzekering voordelen te wijzigen voordat de volgende inschrijving periode.

Familie Status

Een verandering in de gezinssituatie is een kwalificatietoernooi. Als u trouwen of scheiden of als u een wettelijke overeenkomst worden gescheiden, kunt u uw zorgverzekering veranderen buiten de inschrijfperiode. De geboorte van uw kind of de adoptie van een kind is ook een kwalificatietoernooi. Een verandering in de voogdij of een gerechtelijk bevel om dekking te bieden voor een kind zal u toelaten om uw zorgverzekering te veranderen buiten de inschrijfperiode. Het overlijden van uw echtgenoot of de dood van een afhankelijke is ook een kwalificatietoernooi.

Werk

Als je status werkgelegenheid verandert zoals van parttime naar fulltime, kunt u uw zorgverzekering buiten de inschrijving periode veranderen.

Verkiesbaarheid

Als uw echtgenoot verliest of wint verzekering in aanmerking te komen of er een significante wijziging van zijn verzekering, dat u in aanmerking komt om uw verzekering voordelen te wijzigen om hem of neem hem van uw verzekering tussen periodes inschrijving. Als u of een in aanmerking komende familielid in aanmerking komen voor Medicare, Medicaid of een vergelijkbare door de staat gesponsorde programma wordt, kunt u uw verzekering wijzigen voordat de volgende inschrijving periode.

Als u ervoor gekozen geen ziektekostenverzekering tijdens de open inschrijving en je een gekwalificeerde life event voor de volgende inschrijving periode ondergaan, kunt u in staat om jezelf en je nieuwe afhankelijke of nieuwe echtgenoot inschrijven. Houd uw provider binnen het raam van de mogelijkheid om je in aanmerking te komen controleren.

Kennisgeving

Neem contact op met uw verzekeraar om te achterhalen wat de window of opportunity is voor het aanbrengen van wijzigingen in uw voordelen na een kwalificerende gebeurtenis plaatsvindt. Misschien heeft u slechts 30 of 60 dagen om uw vervoerder te melden en documentatie om uw kwalificatietoernooi ondersteunen. Sommige providers kunnen zo weinig als zeven dagen kennisgeving vereist.