Wat kunt u verwachten tijdens een examen Basic Eye

Een basis oogonderzoek niet alleen bedoeld om de benodigde oogcorrectie voorschrijven, maar ook voor de gezondheid van de ogen onderzoeken. Het examen is over het algemeen pijnloos en duurt minder dan een uur in beslag.

Soorten

Het type oogexamen zal afhangen van de oogarts. Een oogarts (oogarts die gespecialiseerd is in oogzorg en ziekten) kunnen specifieke tests uit te voeren, als het even welk type van de operatie of medische behandeling is aangewezen.

Functie

Een optometrist is de huisarts het vaakst bezocht voor basis oogonderzoek. Volgens de Mayo Clinic, een optometrist beoordeelt uw visie en schrijft corrigerende lenzen. Hij kan ook een diagnose voorkomende oogziekten en medicijnen voorschrijven.

Geschiedenis

Wanneer heb je een basis oogonderzoek, een assistent zoals de oogheelkundige technicus of verpleegkundige zal een volledige medische anamnese af te nemen. Het is belangrijk om alle medische zaken en medicijnen. U zal ook gevraagd worden om een ​​geschiedenis van een oogziekte of problemen die u zou kunnen hebben geven.

Tests

U krijgt een glaucoom screening-test en vroeg om een ​​visie grafiek lezen om de gezichtsscherpte te controleren met en zonder uw huidige bril. Volgens opt.indiana.edu wordt kleurwaarneming testen aanbevolen als onderdeel van een basische oogonderzoek, vooral voor mannen.

Meer testen

Verwacht een spleetlamp examen waar een helder licht verlicht de voorkant van je oog, zodat de arts kan zien onder microscopisch onderzoek. U kan worden gegeven speciale oogdruppels om eventuele schade aan het hoornvlies te onthullen. Andere tests kunnen onder meer gezichtsveld screening te controleren op eventuele blinde vlekken of perifere visie verlies.

Frequentie

Volgens de Mayo Clinic, factoren die de frequentie van invloed zijn voor een basis oogonderzoek zijn: leeftijd, algemene gezondheid en een geschiedenis of een risico op het ontwikkelen oogproblemen.