Wat kunt u gebruiken om witter kunstgebit?

Wat kunt u gebruiken om witter kunstgebit?

Het hoeft niet moeilijk te witte kunstgebit moeten zijn --- het duurt alleen een beetje inzet elke dag. Je hebt waarschijnlijk al de dingen rond uw huis dat u kunt gebruiken om uw kunstgebit veilig witter en het duurt maar een paar minuten.

Borstel uw kunstgebit

Zorg ervoor om borstel uw gebitsprothese grondig twee tot drie keer per dag. Dit zal helpen vlekken te voorkomen. Dit is vooral belangrijk als je eet of drinkt vlekken voedingsmiddelen, zoals koffie, thee en bosbessen.

Natuurlijke Whiteners

Borstel uw kunstgebit grondig, maak dan een pasta van zuiveringszout en bestrijk ze met het. Baking soda is uitstekend geschikt voor het verwijderen van vlekken en het is niet agressief. Zorg ervoor dat u uw kunstgebit goed naspoelen na deze. U kunt ook om hen te poetsen met wat tandpasta voordat u opnieuw het dragen van hen.

U kunt de witte azijn gebruiken om vlekken op uw kunstgebit verwijderen. Zorg ervoor dat u borstel uw gebit goed voor gebruik witte azijn. Geniet van uw kunstgebit in de witte azijn. Spoel ze grondig en bestrijk ze met wat tandpasta hen een lekkere frisse smaak te geven.

Kunstgebit Cleaners

Gebruik een Oral B prothese borstel om uw kunstgebit witter. Deze zijn speciaal gemaakt om een ‚Äč‚Äčkunstgebit en andere partials reinigen.

U kunt een Branson Ultrasonic Kunstgebit Cleaner kopen. Dit product stelt u in staat om verschillende schoonmaakmiddelen te gebruiken voor uw kunstgebit, zodat u op de aard van de reiniging of whitening dat u wenst. Het laat ook een kunstgebit fris en comfortabel.

Koop een kunstgebit reiniger die uw kunstgebit zal witter. Het is belangrijk om iets dat specifiek voor kunstgebitten te schaffen. Als u een witmaker die niet bedoeld is voor kunstgebitten te gebruiken, kan je de oppervlakte van uw kunstgebit etsen en schade veroorzaken aan hen.