Wat kunt u doen voor een reactie op wasmiddel?

Het kan meer dan alleen maar lastig zijn om een ​​allergische reactie op uw wasmiddel hebben. Huiduitslag kan jeuken en maak je zorgen over je uiterlijk, en het kan erg vervelend zijn als een wasmiddel veroorzaakt een uitslag. Gelukkig heb je veel manieren om het probleem te behandelen en te voorkomen dat het gebeurt meer.

Schakel Wasmiddelen

Als u begint met een nieuw wasmiddel en plotseling last krijgt van huiduitslag, gooi dat product uit. Als de oude detergent een uitslag niet te wekken, terugschakelen. Neem een ​​douche om te helpen met de symptomen en opnieuw te wassen al uw kleding, handdoeken en lakens met een ander schoonmaakmiddel. Probeer het gebruik van wasmiddelen zonder geur of onnodige ingrediënten die kunnen worden uw huid irriteren. De irritatie kan ook worden veroorzaakt door uw droger vellen, dus stop met het gebruik van een extra wasproducten. Dit geldt voor alles wat je spuiten in je kleding en zelfs meubilair.

Research Special Wasmiddelen

Als de meeste wasmiddelen geven u een uitslag, kan uw huid zijn geworden overdreven gevoelig. U kunt de ingrediënten in verschillende producten en onderzoek naar natuurlijke wasmiddelen vergelijken. Sommige mensen gebruiken zuiveringszout aangezien slechts één natuurlijke ingrediënten die veilig gebruikt zelfs in levensmiddelen.

Reinigingsmiddelen om Probeer

Er zijn veel natuurlijke wasmiddelen die voor u werken. Sommige zijn biologisch gemaakt en worden zelfs aanbevolen voor de gevoelige huid van de baby. Natuurlijke formuleringen is een bedrijf dat fosfaat vrij en volledig biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel produceert. Seventh Generation verkoopt ook natuurlijke producten. Als u niet in staat om iets dat werkt op uw eigen vinden bent, kan uw dermatoloog speciale zeep voorschrijven, medicatie toe te passen op uw huid en bieden andere oplossingen.