Wat kunt u doen voor een Child's oorpijn?

Oorpijn komen vaak voor bij kinderen en de meeste zullen oorpijn gepaard met oorontstekingen door de tijd dat ze 3 jaar oud te bereiken, volgens FamilyDoctor.org. Typisch oorinfecties de bron van oorpijn, maar niet alle zal behandeling. Echter, de behandeling van de pijn zelf is iets wat alle ouders zal willen doen om hun kinderen comfortabel te houden.

Warmte

Warmte neigt de pijn geassocieerd met een oorontsteking verlichten. Gebruik een verwarming pad ingesteld op low of medium en hebben het kind te plaatsen zijn hoofd op het kussen. Een warm water fles zal ook werken even goed, volgens HealthSquare.com. Als uw kind niet verschijnt ernstig ziek te zijn, kan de kinderarts stel kijken naar de symptomen voor een paar dagen voor het voorschrijven van antibiotica om te werken aan de infectie.

Kauwgom

Hoewel het niet veilig is voor zeer kleine kinderen, kunnen die oud genoeg voor kauwgom soms hulp krijgen van oorpijn door te kauwen. Kauwen beweging en regelmatig slikken geassocieerd met kauwgom kan pijn en druk veroorzaakt door de ophoping van vocht achter het trommelvlies vaak verlichten, volgens de National Institutes of Health.

Olijfolie

Een huis remedie voor oorpijn wordt met behulp van druppels olijfolie in het aangetaste oor. Olijfolie wordt soms gebruikt om te helpen verwijderen opbouw van oorsmeer, en indien binnenoor druk wordt veroorzaakt door blokkade was, zou dit kunnen oplossen van het probleem. Als de pijn het gevolg is van een infectie, zal de olie niet het probleem verergeren en de kalmerende effecten van de olie kan nog steeds pijn te verlichten.

OTC pijnstillers

Naast pijn bovengenoemde methoden, het gebruik van over-the-counter medicatie veilig en effectief voor kinderen. Geneesmiddelen zoals paracetamol en ibuprofen met succes pijn verlichten geassocieerd met oorontsteking. Geef nooit kinderen of tieners aspirine omdat het mogelijk kan leiden tot het syndroom van Reye, dat is een potentieel dodelijke ziekte, volgens WebMD.

Altitude Change

De snelle stijging of daling van de ene hoogte naar de andere, meestal in een vliegtuig tijdens het opstijgen of het landen, kan aanzienlijke oorpijn veroorzaken. Kinderen vaak niet begrijpen wat er gebeurt, waardoor dit vaak voorkomt nog meer traumatisch. Stimuleer kinderen om te slikken of bieden hen kauwgom te kauwen, want dit kan veroorzaken vaak oren naar "pop" en verlichten de druk veroorzaakte pijn. Voor baby's die lijken te lijden tijdens een verandering in de hoogte, proberen om hen op een fles te zuigen omdat dit zal helpen volbrengen dezelfde "pop" van de oren en onmiddellijke verlichting brengen.