Wat kunt u doen voor de huid die gordijnen?

Snel gewichtsverlies zonder te oefenen veroorzaakt vaak een zekere mate van huidverslapping of draperen. Het lichaam is niet in staat om snel genoeg aan te passen aan zijn nieuwe vorm en de resultaten zijn zakken van vlees dat los verschijnen en onhandig te hangen. Voor lichte tot matige gevallen, zijn er tal van oefeningen en over-the-counter methoden om de huid te stimuleren om opfleuren. De meest ernstige gevallen kunnen echter dure en pijnlijke operatie rquire.

Manieren om te draperen huid strakker

Stoppen met roken. Vroegtijdige veroudering en huid draperen is een goed gedocumenteerd risico met een rookgewoonte, dus stoppen gaat een lange weg om de huid verjongen. Blijf zo goed gehydrateerd. Huid verliest zijn vitaliteit wanneer gehouden zonder de juiste vloeistoffen die kunnen leiden tot een aantal mensen om een ​​minder ervaren dan veerkrachtig dermis.

Beginnen met sporten. Verzwakt, verschraalde, of zelden gebruikte spiergroepen kan de oorzaak van verzakking of draperen huid, en vaak de eenvoudige handeling van het runnen van een mijl per dag of het doen van 20 tot 25 push-ups zijn helpt bij de opbouw van spieren en stimuleert revitalisering van de huid. Oefening zal ook de stofwisseling, die ook de huid zal stimuleren om zelf vorm te geven. Vergeet niet, dit is een lifestyle beslissing, geen dieet. Het niveau van de oefening moet blijven als deel van een gezonde levensstijl om de huid stevig en levendig houden.

Onderzoek over-the-counter crèmes die kunnen helpen de huid strakker. "[Kijk] gistextract, aloë vera-extract en soja-eiwit," schrijft Louis Dorman voor www.bodybuilding.com. "Deze draai de huid, veroorzaken collageen en elastine productie en versterkt het natuurlijke afweersysteem van de huid. Hyaluronzuur herstelt water om verouderde huid en is van nature in onze huid en uitgeput na verloop van tijd."

Overweeg cosmetische chirurgie als een laatste redmiddel. Vaak buikwandcorrectie (buik-tuck) is de enige optie voor overtollige huid draperen in de verzakking buikstreek van het lichaam al is deze procedure wordt vaak toegepast op andere gebieden, zoals de armen en benen. Een panniculectomy wordt vaak uitgevoerd wanneer alleen de huid en vet dienen te worden verwijderd (geen spier aanscherping als in de buik-tuck). Hoe dan ook, dit zijn belangrijke medische procedures en moeten worden ondernomen wanneer al het andere heeft gefaald.