Wat kunt u doen eierstokkankerpatiënten

Wat kunt u doen eierstokkankerpatiënten

Eierstokkanker is een kwaadaardige tumor in de eierstokken. Wanneer een dierbare die is gediagnosticeerd met eierstokkanker, is het gebruikelijk om te voelen hulpeloos. Een eierstokkanker patiënt hoeft niet alleen te gaan door middel van het, echter, want er zijn dingen die je kunt doen om uw steun, dat haar leven een beetje gemakkelijker te maken bieden.

Instructies

Ondersteuning eierstokkankerpatiënten door te leren over de ziekte van

•  Wees goed geïnformeerd over eierstokkanker. Doe je onderzoek, zodat je weet wat er gebeurt met een eierstokkanker patiënt biologisch en kan begrijpen waarom ze ervaart bepaalde symptomen en bijwerkingen.

•  Praat met je geliefde de artsen. Terwijl de patiënt informatie vertrouwelijk is, kan een arts u vertellen wat een eierstokkanker patiënt ervaart, waardoor het makkelijker voor u om de zorg die ze nodig hebt te bieden.

Ondersteuning van haar haar hele Behandelingsregimes

•  Wees bewust van haar comfort. Als je met iemand vechten eierstokkanker, doe je best om de maaltijden die je weet dat ze kan eten plannen. Vermijd haar te herinneren aan dingen die ze niet meer kunnen doen.

•  Communiceer met de eierstokkanker patiënt. Stel een ratings-systeem, zodat u de ernst van haar pijn of symptomen kunnen begrijpen en helpen waar mogelijk.

Zijn emotioneel en fysiek beschikbaar

•  Ondersteuning van uw geliefde fysiek. Laat haar behouden haar kracht om behandelingen te doorstaan. Aanbod aan huishoudelijke taken en boodschappen te doen die weg de energie die ze nodig zou kunnen nemen doen.

•  Toon emotionele steun voor iemand met eierstokkanker. Wees ervan bewust als ze wil om te praten over haar ziekte of liever wenden tot u als een ontsnapping uit het leven in het ziekenhuis, en dienovereenkomstig reageren. Misschien wilt u haar vragen direct wat ze nodig heeft, zodat u in staat om ondersteuning te bieden zo snel mogelijk zijn.

•  Doe een eierstokkanker steungroep voor gezinnen of vrienden. Vaak zijn er specifieke groepen voor ouders, kinderen of echtgenoten van eierstokkanker patiënten.

Hints

  • Vraag uw geliefde de arts over de beschikbare middelen netwerk als je een moeilijke tijd de zorg voor haar op uw eigen.
  • Weet dat, hoewel je het best de belangen van een patiënt kan hebben in het achterhoofd, de patiënt zelf heeft het wettelijke recht om te bepalen welke kuur ze zal ondergaan. Dit omvat het wettelijke recht om behandeling te beëindigen.
  • Besteed aandacht aan de geestelijke gezondheid van een eierstokkanker patiënt, zoals het omgaan met behandelingen en leven met kanker kan soms leiden tot depressie. Veel mensen beschouwen de geestelijke gezondheidszorg cruciaal leden van een zorgteam.