Wat kunt u doen een gebroken been

Wat kunt u doen een gebroken been

Om te genezen van een gebroken been, moet u de been blijven en breng een paar weken ontspannen terwijl de botten samen te groeien terug. Terwijl het ontspannen voor een paar weken klinkt als een traktatie, ontbrekende werk en de pijn en rusteloosheid compliceren het proces van herstel. Een van de belangrijkste onderdelen van herstel gaat het houden van uw gebroken been ondersteund om progressieve genezing te bevorderen. Terwijl situaties je gezicht niet de beste omstandigheden voor de ondersteuning van gebroken ledematen kunnen bieden, moet je leren om creatief te zijn om je hersteltijd versnellen.

Instructies

•  Blijf uit het been zo veel mogelijk. Vraag een paar vrienden of familieleden om tijd bij je te blijven als hun schema het toelaat vrijwilliger. Vraag dat vrijwilligers u helpen door het brengen van uw maaltijden voor u en helpen u op en neer als je moet naar het toilet of maken door het huis of buiten het huis andere noodzakelijke bewegingen.

•  Houd de cast op de been. Terwijl een cast wordt al snel vervelend, dat je ervan weerhoudt slaap als gevolg van het onvermogen om je been en de onvermijdelijke jeuk onder het gips te buigen, moet u de cast op om je been te houden op zijn plaats, zodat de botten genezen te houden.

•  Ondersteun uw been op een hogere hoogte dan je lichaam met behulp van een eetkamer of keukenstoel. De stoel plaatst je been hoger dan je heupen en, in tegenstelling tot kussens, biedt constante steun die niet plat of kunt u te rollen naar de kant en uit de steun.

•  Maak één centrale locatie voor jezelf. Zoek uw televisie in dezelfde kamer slaapt u en proberen om alleen noodzakelijke uitstapjes, zoals uitstapjes naar de toiletten te maken. Proberen om alle verplichtingen buiten-the-home, zoals vergaderingen en praktijken opnieuw te plannen, totdat je volledig genezen. Kies een fauteuil, fauteuil of verstelbaar bed om te gebruiken als je overdag post en je bed. Houd je voeten verhoogd met een tweede, harde stoel of door het opvoeren van de bodem van het bed als je slaapt en terwijl u televisie kijken of doen andere wakker activiteiten.

Hints

  • Handhaven van een positieve houding en onthouden zich van alle vreemde activiteiten, zelfs als je begint te goed voelen voortijdig. Je wilt niet te re-letsel te riskeren of voorkomen dat uw gebroken been van genezing.