Wat kunt u doen de Tweede Lumbale Zittend

Wat kunt u doen de Tweede Lumbale Zittend

Bijna iedereen ervaart pijn in de rug op een bepaald punt in het leven, volgens het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke. De lumbale regio, ook wel bekend als de onderrug, is waar de meeste mensen ervaren pijn in de rug. De onderrug bestaat uit vijf lumbale wervels die het bovenlichaam te ondersteunen. Lage rugpijn is de belangrijkste oorzaak van werkgerelateerde arbeidsongeschiktheid en werkverzuim. Terwijl lagere rugpijn onvermijdelijk kan zijn, zijn er acties die u kunt nemen om de incidentie van pijn te verminderen. Het verstrekken van de juiste ondersteuning voor de onderrug bij het zitten is een manier om de pijn te verminderen.

Instructies

•  Plaats uw stoel dicht bij uw bureau. Ga zitten met je voeten plat op de grond en je knieën iets onder het niveau van je heupen. Plaats een ontlasting of stapel boeken onder je voeten als je voeten niet botweg op de grond zitten.

•  Sit zodat de achterkant van je kuiten zijn iets voor de zitting van uw stoel. Proberen om uw gebalde vuist gaan tussen je bovenste kalf, en de zitting van uw stoel. Als je dit niet kunt doen, je kuiten te dicht bij uw stoel.

•  Schuif je billen tegen de achterkant van je stoel. Plaats een back kussen of opgerolde handdoek achter je onderrug, zodat je rug bogen lichtjes.

•  Ontspan je schouders en zitten dicht bij uw bureau. Laat je onderarmen op de armleuning, zodat je ellebogen zijn op een 90 graden positie en uw onderarmen parallel aan de grond. Rust uw polsen en handen op het bureau.

Hints

  • Niet naar voren slouch of malaise zittend in je stoel. Dit plaatst druk op de onderrug en lumbale schijven en kan leiden tot rugpijn.
  • Om terug te vermijden pijn, zitten niet voor langere tijd in dezelfde positie. Stand up, rekken en loop elk half uur om je onderrug een pauze te geven.