Wat kunt u doen als u een volwassen kind dat een alcoholische en heeft hulp nodig?

Alcoholisme is moeilijk te behandelen en verwerken, niet alleen de persoon met de alcohol verslaving, maar voor de mensen rondom de persoon die om en hoe ze worden negatief beïnvloed. Het individu met de verslaving absoluut invloed op het leven van hun dierbaren. Het is vaak moeilijk om te weten wat te doen of hoe je zelfs meedoen, vooral met jonge volwassenen die alcoholisten. Echter, er zijn stappen die u moet nemen om het individu te helpen, maar ook jezelf.

Alcoholisme

Alcoholisme wordt gedefinieerd als een aandoening waarbij het lichaam afhankelijk is van alcohol. De verslaving wordt duidelijk wanneer de betrokkene niet in staat om hun verbruik te controleren en het begint te invloed op andere gebieden van hun leven, zoals familie, werk of school.

Jeugd

Jongvolwassenen zijn vaak moeilijk te benaderen zijn met betrekking tot hun alcoholisme. Door hun levensstijl, ze zetten vaak in situaties waar sprake is van alcohol rond en binge drinken kan lijken "normaal" aan hen, omdat van bepaalde sociale bijeenkomsten die zij bijwonen. Jongere volwassenen defensief worden wanneer hulp wordt aangeboden; misschien dringen ze niet een probleem hebben, maar als u tekenen van overmatig drinken opmerken denk betrokken.

Actie

Er zijn verschillende stappen die u moet nemen om een ​​jonge volwassene te helpen met een alcohol verslaving. Want dit is een moeilijk probleem voor iedereen die betrokken is, is het raadzaam dat u zelf hulp te krijgen. Begin met het eerste bijwonen van de Anonieme Alcoholisten vergaderingen en bezoeken met en verslaving counselor zodat je de steun en informatie die u nodig hebt voor de belangrijkste koers die u wilt maken bent. U moet een interventie voor het individu met de verslaving te organiseren, maar zorg ervoor dat een verslaving specialist daar om u te helpen elke stap van de weg. Bij de interventie zelf, hebben mensen daar die de zorg over de persoon en die kunnen uitdrukken hoe het alcoholisme hen negatief heeft beïnvloed. Terwijl u waarheidsgetrouw moet zijn in de interventie, is het uiterst belangrijk dat u ondersteunend zijn als goed. Dit is om ervoor te zorgen dat het individu met de alcoholverslaving kent ze niet worden aangevallen, maar geholpen door de mensen die ze liefhebben. Na de interventie en zodra het individu heeft ingestemd om hulp te accepteren, kies een behandelcentrum en vervoeren het individu om de faciliteit. Pakken hun koffers voor hen en rijden ze daar. Het is uiterst belangrijk dat je de controle over de situatie te nemen.