Wat kunnen mensen met een zure reflux Eat?

Zure reflux, ook aangeduid als zure indigestie, brandend maagzuur en gastro-reflux of GERD is een gevolg van zuurvorming in de maag die tot rug door de slokdarm. Het eten van te veel en te snel eten kan veroorzaken zure reflux. De aandoening kan een symptoom van een ernstige aandoening zoals een maagzweer of galstenen. Fried, kruidig ​​en warm voedsel leiden doorgaans zure reflux bij mensen met een gevoelige maag voeringen.

Vlees

Vlees dat wordt gegrild, gebakken of geroosterd is meestal veilig voor mensen met zure reflux te eten. Het is meestal de extracten en sauzen dat het zuur back-up te maken. Rundvlees moet klein en gekookt op een oppervlak waardoorheen meeste vet kan worden afgetapt worden. De meeste varkens worden vermeden vanwege het vet kan goed gedaan karbonades ongemak veroorzaken. De vette huid van kip moeten vóór het koken worden verwijderd. Koks moeten ontslaan de kruiden en laat diners met zure reflux aan de gerookte of natuurlijke smaken van het vlees te genieten.

Grains

Volle granen zijn meestal redelijk veilig om te eten, hoewel granen moet worden vermeden, omdat de melk zure reflux kan veroorzaken. Brood, pretzels, rijstwafels en gebakken producten moet geen problemen opleveren voor mensen met zure reflux. Toch nog eens, het is de toppings die brutale kan worden op een gevoelige maag. Diëten met veel volle granen zal ook helpen bij de spijsvertering, het verlichten van de symptomen van terugkerende zure reflux.

Drankjes

Cafeïne beladen dranken zoals koffie en cola moeten worden vermeden, als zouden de meeste koolzuurhoudende dranken. Zure reflux-patiënten moeten veel water, kruidenthee en niet-zuivelproducten te drinken, zoals sojamelk. Alcohol kan een van de belangrijkste bronnen van reflux en moet worden vermeden, zelfs bij de maaltijd.

Fruit

Fruit dat is zeer zuur, zoals sinaasappels en grapefruits kan brengen op een aanval van reflux. Het beste fruit te eten is zuurarme vruchten zoals papaya, bananen en ananas. Verwijder het vel van fruit zoals appels en peren aan reflux te voorkomen. Veenbessen, druiven, bosbessen en aardbeien zijn veilig om te eten in matige hoeveelheden.

Groenten

Gekookte groenten zijn te verkiezen boven rauw voedsel zoals broccoli, wortelen en groene bonen. Knoflook, kan groene paprika en uien in zeer kleine hoeveelheden worden gegeten als ze worden gekookt om smaak toe te voegen aan gerechten. Recepten die melk of frituren vereisen, zoals aardappelpuree of frieten, zijn de problemen voor mensen met zure reflux. Gewoon gebakken aardappelen zijn de beste keuze voor bijgerechten.