Wat kon Oorzaak Bad maagzuur?

Bad maagzuur kunt u aarzelend over wat je eet, zelfs waardoor u een aantal van uw favoriete voedsel te verlaten. Echter, als je een aantal van de oorzaken van brandend maagzuur kunnen identificeren, kunt u in staat om uw klachten te elimineren. Laat je niet slecht brandend maagzuur nemen over je leven.

Wat is brandend maagzuur?

Bij het slikken, het eten is verondersteld om een ​​bepaald pad te volgen, onderaan uw slokdarm en in je maag. Een klep opent om het voedsel door te geven in je maag. Deze klep moet sluiten zodra het eten is gepasseerd. Als deze klep niet goed werkt, kan het toelaten dat sommige maagzuur naar de slokdarm te voeren. Dit is zure reflux, die pijnlijk zijn genoemd. Acid reflux is vaak synoniem met brandend maagzuur.

Indicaties

Brandend maagzuur komt uit een willekeurig aantal bronnen. U kunt ervaren brandend maagzuur als je voelt branden in je borst. Deze pijn, die meestal volgt maaltijden, kan nog uren doorgaan. Je mag vocht hebt in je keel, dat een zure smaak heeft. Deze smaak kunnen worden erger wanneer je liggen. U kunt zelfs genieten van de sensatie dat voedsel wordt gevangen in je borst of keel. Brandend maagzuur is niet een gevaar voor uw gezondheid, maar complicaties kunnen optreden die verband houden met de ernst en de frequentie.

Eten & Drinken

Sommige voedingsmiddelen kunnen leiden tot brandend maagzuur. Als u gevoelig bent voor brandend maagzuur zijn, blijf weg van vet voedsel, knoflook, tomaten, munt en chocolade, die allemaal kunnen worden triggers voor brandend maagzuur. Als je brandend maagzuur ervaren van kruidig ​​voedsel, eet de mildere versies van het voedsel dat je liefde.

Dranken kan brandend maagzuur veroorzaken. Blijf weg van drankjes met een hoge zuurgraad, zoals sinaasappelsap. Frisdrank, alcohol en koffie maagzuur veroorzaken. Het drinken van water vermindert uw symptomen van brandend maagzuur door het verdunnen van uw maagzuur.

Andere factoren

Uw oefening routine kan slecht brandend maagzuur veroorzaken, omdat sommige oefeningen te keren van de stroom van de spijsvertering, waardoor maagzuur terug in de slokdarm. Voorbeelden zijn turnen moves, zoals salto's en vooruit rollen, die ervoor zorgen dat je ondersteboven zijn. Bepaalde yoga beweegt, zoals een neerwaartse hond, kan de natuurlijke stroom van de spijsvertering keren, evenals maagoefeningen zoals kraken, die buikspieren kan aandraaien.

Als uw maagzuur lijkt erger 's nachts, kan het je bed zijn. U kan nodig zijn om het hoofd van uw bed te verheffen of te verheffen uw lichaam met kussens tijdens het slapen. Dit zal de zwaartekracht aan te moedigen om het maagzuur uit je slokdarm te houden.

Uw keuze van de kleding kan je spijsvertering verergeren. Kleding die te strak zet onnodige druk op je buik, waardoor zuur in uw slokdarm. Lossere kleding waarschijnlijk dit probleem veroorzaken. Afvallen om de pasvorm van uw kleding kunnen helpen verbeteren.

Zwangerschap & Brandend maagzuur

Tijdens de zwangerschap uw veranderende hormonen en het verhogen van de maag druk die wordt veroorzaakt door de groeiende baby vaak leiden tot slechte maagzuur. Je lichaam kan problemen verteren van 3 grote maaltijden te hebben, dus misschien wil je om 5 tot 6 kleinere maaltijden te eten. Hoewel je moe kan zijn, ga niet liggen na de maaltijd, omdat dit indigestie kan veroorzaken die leiden tot brandend maagzuur. Uw dieet keuzes tijdens de zwangerschap kan leiden tot brandend maagzuur. Meer dan 50 procent van de zwangere vrouwen ervaren zwangerschap-gerelateerde brandend maagzuur, maar ze profiteerden van het vermijden van kruidig ​​voedsel tijdens hun zwangerschap.

Bad maagzuur kan ongemakkelijk en zelfs pijnlijk zijn, maar eenvoudige veranderingen in levensstijl kunnen helpen uw symptomen verdwijnen. Als je dat veranderingen in levensstijl zijn niet effectief vinden, ga naar een dokter, omdat je een meer ernstige aandoening kan hebben.