Wat kan je op Facial Burns Van Curling Irons?

Het is niet ongebruikelijk voor de krultang te glijden tijdens het stylen van je haar. Als dit gebeurt, waardoor brandwonden aan het gezicht, onmiddellijk toepassen van een koud, nat washandje om het branden gebied. Verder onderdompelen de washandje in koud water en het herhalen van het proces gedurende ten minste 30 minuten. Laat het ijs niet van toepassing op het gebied omdat het het branden kan verergeren. Onderzoekt de branden op de voet en als het groter is dan 1 cm in diameter, een arts raadplegen om het stadium van de branden te bepalen en hoe het moet worden behandeld.

Stage One Burns

Fase één, of eerste-graads brandwonden, geen medische behandeling of het voorschrijven van medicijnen nodig. Honderd procent aloë vera gel neemt vlug de angel uit het branden en zet vocht in de branden om de pijn te verlichten. Aloë vera gel kan worden gekocht bij elke supermarkt of drogisterij en moet worden toegepast om de twee uur. Als u een aloë plant, breek een stengel van de plant en wrijf de gel-achtige substantie over de branden. Aloë planten zijn oude kruidengeneesmiddelen voor brandwonden en zo goed werkt als de gel die u koopt in de winkel.

Stage Two Burn

Fase twee of tweedegraads brandwonden bestrijkt een groter gebied en een arts moet worden geraadpleegd voor de behandeling. Een algemene manier van handelen is om het gebied te wassen twee keer per dag met lauw water om de omgeving schoon en vrij van bacteriën te houden. Laat het verbrande gebied droog op zijn eigen. Doe niet handdoek droog. De arts zal een antibioticum crème om te voorkomen dat het branden lopen besmet te schrijven. Breng een dikke laag van de room aan het branden en houd het afgedekt met een schone, anti-aanbak bandage. Als een blaar verschijnt, raadpleeg dan uw arts als hij het wilt lans en knip de dode huid. Niet verschijnen op uw eigen, omdat dit kan leiden tot een infectie.

Fase Drie Burn

Een derde fase of derdegraads brandwonden onmiddellijk blaren en kan wit, zwart of bruin rond het verbrande gebied te zijn. Het branden en het gebied eromheen zal opzwellen. Afhankelijk van de diepte van de brandwond, mag er geen onmiddellijke pijn als gevolg van beschadiging van de zenuwen. Medische behandeling is vereist voor deze fase branden, die aanzienlijke littekens kan veroorzaken als ze niet goed behandeld.

Voorzorgsmaatregelen

Zodra u een gezichtsbehandeling burn, de huid is zeer mals en als je van plan bent op het zijn in de zon, zorg ervoor dat je extra zonnescherm toe te voegen aan de nieuw genezen huid of draag een hoed voor bescherming.