Wat kan ik eten op de Fat Loss Voor Idioten dieet?

The Fat Loss voor Idiots dieet programma is een online dieet plan dat abonnees met een aantal unieke gewichtsverlies principes in het comfort van hun eigen huis. Het plan maakt gebruik van een methode genaamd calorie verschuiven om te helpen haar gebruikers overtollig gewicht te verliezen.

Principes

The Fat Loss voor Idiots programma biedt abonnees met een lijst van voedsel om uit te kiezen op hun online maaltijd-plan van de generator. Lijners kiezen voor het voedsel dat ze genieten van het eten van de meeste en alleen deze gekozen voedingsmiddelen worden verwerkt in een elf dag maaltijd plan. De dieter is om de maaltijd plan te volgen elke dag voor elf dagen achter elkaar, het eten van vier maaltijden per dag. De maaltijden van de generator kunnen in willekeurige volgorde worden gegeten en elke maaltijd geeft drie of vier voedsel opties, waarvan de dieter kan ervoor kiezen om alle of slechts een eten. Maaltijden mag niet minder dan 2 1/2 uur gegeten worden en niet meer dan 4 uur. Na elf dagen, het plan vereist dat de dieter neem een ​​driedaagse vakantie, waarin de dieter kunnen kiezen wat ze willen eten. Na drie dagen, de rug naar het dieet generator om een ​​nieuwe maaltijd plan te krijgen.

Eiwit

Eiwit is een groot deel van de Fat Loss voor Idiots programma. De maaltijd plan generator geeft lijners verschillende magere eiwitten opties om uit te kiezen. Enkele voorbeelden van deze eetgelegenheden behoort de tonijn, kip zonder vel, eieren, kwark, kaas en melk. De maaltijd plan zal bepalen welke eiwitten worden gespecificeerd voor iedere dag op het dieet.

Groenten en Fruit

Groenten en fruit zijn meestal een groot nietje in een dieet en het zelfde geldt voor Fat Loss voor Idiots. In feite is er één dag van elke cyclus die een "fruit only" dag. De vier maaltijden op maaltijdplan de dieter's zullen allemaal voorzien van verschillende fruit opties en geen andere voedingsmiddelen zijn om gegeten te worden tot de volgende dag. Zowat elk fruit of groente is aanvaardbaar op dit dieet, maar de dieter zal alleen worden toegestaan ​​aan degenen die beschikbaar zijn in de maaltijd plan generator kiezen.

Koolhydraten

The Fat Loss voor Idiots maaltijd plan bestaat uit zeer weinig kansen om zetmeelrijke koolhydraten zoals brood, rijst en pasta te eten. Er is echter af en toe dag waarop een portie havermout of pasta toelaatbaar voor een maaltijd.

Maaltijden

Een principe van de Fat Loss voor Idiots dat opvalt is dat er geen calorieën of maaltijd richtlijnen grootte. De dieter wordt geïnstrueerd om elke maaltijd slechts tot ze tevreden zijn eten. Dit betekent dat aan het eten te stoppen net voor het punt van de volheid. Dit deel van het programma vereist enige discipline en goed inzicht als het gaat om het luisteren naar signalen van het lichaam.