Wat kan ik doen om te doden Earwigs & Other Bugs zonder gebruik van chemicaliën?

Wat kan ik doen om te doden Earwigs & Other Bugs zonder gebruik van chemicaliën?

Oorwormen en andere insecten kunnen grote schade aanrichten op kassen, huishoudelijke planten en indoor leefsituaties. Niemand wil zijn huis met deze plagen te delen, maar het wegwerken van hen is overweldigend. Je wilt dat ze gaan, maar je wilt niet schadelijke, giftige chemische stoffen die vrijkomen in uw huis. Het goede nieuws is dat er natuurlijke methoden van het doden van oorwormen en andere bugs die zijn vrij van chemicaliën en veilig.

Food Grade DE

Koop een zak van food grade diatomeeënaarde (DE). DE is een natuurlijke en gifvrije. Het bestaat uit prehistorische, eencellige planten genaamd diatomeeën, die erg lijken op die van algen waren. Food grade DE heeft microscopisch kleine, scherpe randen bij het loslaten in de lucht. De meeste insecten zijn beschermd door een exoskelet, maar dat maakt het niet beschermen van de DE. De scherpe randen dringen door het exoskelet van het insect en het insect dan raakt uitgedroogd en sterft. Het doodt de insecten en insecten op contact, dus het hoeft te worden opnieuw aangebracht en gebruikt. Food grade DE veilig is om vaak te gebruiken en zorgt voor gemoedsrust voor een chemische gratis ongediertebestrijding.

Home Remedy

Kennis te nemen van gemeenschappelijke oorworm gebieden. Verzamel oude kranten en Bevochtig ze; oorwormen zoals vocht. Plaats de bevochtigde kranten over de tuinen, in kelders, rond de fundering van het huis, aan de ingang van vochtige kruipruimtes, de garage en rondom de kas. Laat ze met rust gedurende tenminste 24 uur. Na de wachttijd, het verzamelen van de kranten in een plastic zak en meteen weggooien. De oorwormen zullen zijn samengekomen in de kranten.

Vangplaten

Een goedkope, chemische vrije methode van het doden van oorwormen en bugs is waarin vangplaten. Deze vallen zal u helpen te peilen hoeveel oorwormen en bugs die u in uw huis. Zet de vallen langs ramen en deuren, zodat u kunt bepalen waar de bugs zijn het invoeren van uw huis. U kunt ook de vallen onder wastafel kasten, kelders, garages en in uw kas. De vallen zullen de oorwormen vangen en kan helpen het probleem op te houden.

Preventie

Een manier om te elimineren plagen zonder gebruik van chemicaliën is het nemen van serieuze preventieve maatregelen. De beste manier om oorwormen en insecten op afstand te houden is door het elimineren van zoveel mogelijk vocht uit uw huis. Fix en repareren lekkende kranen, draaien de fans in kruipruimten en kelders om vocht te verwijderen en vochtige omstandigheden. Indien mogelijk te beperken hoe vaak u uw planten, gras en bloemen water te geven. Gebruik breeuwen rond fijne scheuren en spleten rond uw huis. Dicht alle ramen en deuren met weer-stripping. Dit voorkomt earwigs binnendringen in de eerste plaats.