Wat kan ervoor zorgen dat een Ringworm Kijk op de benen?

Wat kan ervoor zorgen dat een Ringworm Kijk op de benen?

Ringworm, of tinea corporis, is een schimmelinfectie van de huid. De symptomen van ringworm kan al ontstaan ​​over het hele lichaam, met inbegrip van de benen. Er zijn een aantal andere huidaandoeningen die soortgelijke symptomen veroorzaken ringworm. Deze omvatten psoriasis, granuloma annulare, eczeem en vitiligo. Moet u een arts zo snel mogelijk raadplegen als u een van de volgende symptomen.

Ringworm

Ringworm kan de huid op de benen beïnvloeden. Ringworm optreedt wanneer schimmels dermatofyten genoemd infecteren de huid, waardoor jeuk, en een rode, ringvormige huiduitslag. De uitslag zal verschijnen meestal schilferig. Ringworm kan worden verspreid door contact met een besmet persoon of besmette kleding en oppervlakken die veel mensen lopen op blote voeten, zoals een zwembad dekken. Ringworm wordt behandeld door toepassing van antifungale crèmes met miconazol en clotrimazol, die meestal beschikbaar zijn over de toonbank zijn.

Psoriasis

Psoriasis is een huidaandoening die het immuunsysteem te veel onrijpe huidcellen maken oorzaken en veroorzaakt ook gebieden van de huid te wakkeren op de ellebogen, knieën en handen. De ontstoken gebieden zijn bedekt met schilferige huid, waardoor psoriasis lijken enigszins als ringworm. De meeste gevallen van psoriasis worden behandeld met crèmes die kunnen worden gekocht bij de meeste apotheken die deze ingrediënten als lokale corticosteroïden en immunomodulatoren bevatten.

Granuloom Annulare

Granuloma annulare is een huidziekte die uitslag bestaat uit rode bultjes die in ringen en cirkels vormen veroorzaakt. Dit maakt het gemakkelijk voor ringworm. Echter, deze ronde huiduitslag zijn de enige symptoom dat granuloma annulare veroorzaakt, terwijl ringworm huiduitslag kan ook jeuken. Granuloma annulare wordt meestal behandeld met een zeer sterke actueel steroïde crèmes. In extreme gevallen kan een arts steroïden rechtstreeks te injecteren in de uitslag aan het uiterlijk te verminderen.

Eczeem

Eczeem is een chronische huidaandoening die schilferige huiduitslag veroorzaakt op de huid, waaronder de benen. Dit maakt het gemakkelijk voor ringworm. Echter, eczeem veroorzaakt ook de huid te blister, schil en huilen (of uitstralen vloeistoffen). Eczeem wordt gewoonlijk behandeld met antihistaminica, zoals de aandoening wordt veroorzaakt door een overgevoeligheidsreactie veel op een allergische reactie.

Vitiligo

Vitiligo is een huidaandoening die witte vlekken veroorzaakt in de huid, vooral rond de ellebogen en knieën. In de beginfase, kunnen vitiligo lijken op ringworm. De huid rond de witte vlekken is een pigment donkerder dan de rest van de huid. Vitiligo wordt meestal behandeld met behulp van kleine ultraviolet licht therapie, orale medicatie waaronder trimethylpsoraleen en medicinale crèmes met deze ingrediënten als pimecrolimus of tacrolimus.