Wat is Triazolam?

Triazolam is een voorgeschreven medicijn gebruikt om slapeloosheid te behandelen, onder andere dingen. Triazolam is een lid van de familie benzodiazepinen.

Geschiedenis

Triazolam is verwijderd uit de meeste voorgeschreven markt gebruikt vanwege zijn ernstige nadelige psychische bijwerkingen. Het werd eerder op de markt gebracht onder de namen Halcion, Hypam en Trilam.

Functie

Triazolam is een potente, snelwerkende medicijnen die momenteel in hoofdzaak gebruikt voor slapeloosheid kwesties zoals jetlag door verbetering van de activiteit van bepaalde neurotransmitters.

Voordelen

Door zijn snelwerkende aard en relatief korte halfwaardetijd in het lichaam van 2 tot 4 uur, triazolam is zeer geschikt voor die verlangen slaap zonder gevoel suf of vermoeid wanneer ze wakker.

Grootte

De voorgeschreven doseringen voor triazolam zijn aanzienlijk kleiner dan andere drugs in zijn familie, variƫrend van 0,12 mg tot 0,25 mg afhankelijk indicaties en persoonlijke resistentie tegen het geneesmiddel.

Waarschuwing

Triazolam is aangetoond in studies tot ernstige bijwerkingen psychische stoornissen, zoals gewelddadige en psychotische episodes veroorzaken. Zoals met alle geneesmiddelen op recept, raadpleeg uw arts als u vragen hebt of nadelige bijwerkingen.