Wat is semi-Skim Milk?

Wat is semi-Skim Milk?

Melk in de Verenigde Staten in verkocht in vier voedingswaarde variëteiten: geheel, verlaagd vetgehalte, laag-vet en magere, gedifferentieerd percentage melkvet. Volle melk is volvette, zoals het uit de koe. Magere melk, lage en verminderd vetgehalte hebben variërende hoeveelheden melkvet magere van het oppervlak, waardoor vetgehalte. Melk in het Verenigd Koninkrijk volgt op een gelijkaardige set van regels, het label geheel, halfvolle en magere.

EU Milk Standards

Zuivel wordt geregeld door normen van de Europese Unie in het Verenigd Koninkrijk. De EU stelt de richtlijnen voor de etikettering van melk op basis van het percentage melkvet in volume. Volle melk heeft niets toegevoegd of verwijderd wanneer het komt uit de koe. Het wordt gepasteuriseerd en gehomogeniseerd, maar geen vet wordt verwijderd. Melk moet een minimum van 3,5 procent melkvet geëtiketteerd te worden geheel bevatten. Halfvolle melk in het Verenigd Koninkrijk heeft een deel van het vet verwijderd, waardoor 1,7 procent vetgehalte. Ondermelk bijna alle vet verwijderd, waarbij een gemiddelde van 0,1 procent melkvet. De EU heeft onlangs een classificatie voor melk die buiten de standaard melkvet percentages valt toegevoegd. Melk met een vetgehalte dan 3,5, 1,7 of 0,1 procent kan worden gelabeld met dit percentage, maar kan niet worden opgeroepen magere, halfvolle of volle. Veel fabrikanten produceren 1 procent melk als gevolg.

Verenigde Staten Regulations

De Amerikaanse Food and Drug Administration stelt normen voor melk etikettering gebaseerd op vetgehalte ook. Volle melk bevat 3,5 procent melkvet, verlaagd vetgehalte melk bevat 2 procent melkvet, magere melk bevat 1 procent melkvet en magere melk, ook wel non-vet of vet-vrij, bevat niet meer dan 0,2 procent melkvet. Zoals halfvolle melk in het Verenigd Koninkrijk geproduceerde verminderd vetgehalte en magere melk halfvolle, maar zijn niet als zodanig.

Kiezen voor Semi-Skim

Halfvolle melk heeft ongeveer de helft van het vetgehalte van volle melk. Het is minder calorieën en iets lager aan vitamine A, een gevolg van het verwijderen van melkvet. Unlike ondermelk, die waterig en smaakloos zijn, halfvolle melk heeft veel van de smaak en enkele van de romigheid van volle melk zonder de volledige vet en calorieën. In de Verenigde Staten, minder vet en magere melk bevatten minder vet en calorieën. Verlaagd vetgehalte is iets romiger, die lijkt op volle melk beter dan vetarm, maar vetarm is een romiger alternatief voor magere melk.

Pastuerization en homogenisering

De meeste melk op de Britse markt en alle melk verkocht in de VS wordt gepasteuriseerd. Pasteurisatie is een proces van snel verwarmen van de melk aan hoge temperaturen, het doden van schadelijke micro-organismen en verlengen houdbaarheid. De meeste melk in het Verenigd Koninkrijk en alle Amerikaanse melk wordt ook gehomogeniseerd. Dit is een proces van persen melk bij hoge druk door zeer fijne openingen te breken vetbolletjes en verspreiden gelijkmatig door de vloeistof, waardoor een soepele en voorkomen een crème laag uit gevormd. Melk in de VS wordt ook versterkt om toe te voegen en voedingsstoffen verloren in de verwerking, zoals vitamines D en A. herstellen