Wat is Retin-A Cream gebruikt?

Wat is Retin-A Cream gebruikt?

Retin-A crème is de merknaam voor tretinoïne-Topical. Het is een crème afgeleid van vitamine A die werkt door het aantasten van de groei van de huidcellen, het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van nieuwe huid. De erkende professionele labeling voor deze medicatie geeft aan dat het voor de behandeling van acne; echter, schrijven artsen vaak andere huidaandoeningen.

Acne

Retin-A crème voorgeschreven acne patiënten om het aantal en de ernst van acne te verminderen door het voorkomen van dode huidcellen van poriën verstopt. Reinigt de verstopte poriën, waardoor andere medicijnen om de infectie in de haarschacht te bereiken, en bevordert een snelle genezing van puistjes.

Rimpels

Retinoïde medicijnen, waaronder Retin-A en Renova kan worden voorgeschreven om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het vertraagt ​​voortijdige veroudering en vermindert de effecten van beschadiging door de zon.

Wratten

Retin-A verstoort de groei van cellen in wratten. Volgens de studie, "Richtlijnen voor het beheer van cutane wratten", gepubliceerd in het British Journal of Dermatology in 2001, 85 procent van de kinderen die behandeld worden met Retin-A waren duidelijk van wratten na de behandeling.