Wat is Red Line Weight Loss?

Wat is Red Line Weight Loss?

VPX Sports Nutrition is het bedrijf dat REDLINE® vetverlies en energieproducten bezit. Volgens de website van het bedrijf, REDLINE® is de eerste-lichaamsbouw transformeren matrix om je lichaam te overhalen om vet te verbranden door middel van een rillen reactie. Gebruik dit product niet gebruiken als u meer dan 15 kilo overgewicht, en raadpleeg uw arts voordat u een afslankproduct.

REDLINE® RTD

De REDLINE® RTD gebotteld drinken helpt uw ​​lichaam om vet te verbranden door te rillen en overmatig zweten. VPX beweert dat het nu gemakkelijker dan ooit om de kracht van Redline® voelen omdat REDLINE® RTD is verfrissend, lekker en gemakkelijk klaar om te drinken.

REDLINE® Gel Caps

De zeer krachtige gel caps zijn gegarandeerd om te gaan werken in vijf minuten of minder. Website van het bedrijf beweert dat VPX begrijpt uw ​​behoefte om vet verlies te nemen naar een nieuw niveau en uw verlangen naar die killer, "jacked-up" uitbarsting van energie die uw workouts en het leven superload krijgen.

REDLINE® Concentrate

In tegenstelling tot de andere REDLINE® producten, het concentraat wordt niet gebruikt voor gewichtsvermindering. Het is bedoeld om te worden gemengd met de VPX lijn van eiwit bars om spieren op te bouwen.

REDLINE Princess®

De Princess® roze flesjes drinken zijn specifiek gericht op vrouwen door het toevoegen van een eetlustremmer en stemming verbetering aan de oorspronkelijke Redline®. VPX waarschuwt het product niet langer dan acht weken.

REDLINE Vermogen Rush®

Deze drank met fruitsmaak is identiek aan REDLINE® RTD, behalve dat het wordt geleverd in een handige, reis-formaat fles.

Feiten

De verklaringen die op de website van VPX betreffende de REDLINE® producten zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA). Volgens de Universiteit van California, Davis, het bestanddeel Yohimbine HCL gevonden in REDLINE® beweren om gewicht te verliezen heeft momenteel geen bestaande bewijs om de claim te ondersteunen.