Wat Is Polydrugsgebruik verslaving?

Geestelijke gezondheid en verslaving professionals zijn zich ervan bewust dat een of meer psychische stoornissen vaak bestaan ​​bij personen die stoffen misbruiken. Volgens een Nationaal Instituut op Druggebruik studie gepubliceerd in 2008, kan genetische varianten van de oorzaak voor deze relatie. Polydrug verslaving wanneer een persoon raakt verslaafd aan alle beschikbare geneesmiddelen, in plaats van het selecteren van een drug. De studie, voltooid op nicotine verslaafden, identificeerde een genvariant die niet alleen maakte het meer waarschijnlijk de roker zou een zware roker te worden, maar het werd ook in verband gebracht met nicotine verslaving en de kans dat het individu niet zou stoppen met roken.

Afhankelijkheid

Geestelijke gezondheid en verslaving professionals getuige zijn van de relatie tussen emotionele en stof afhankelijkheid in hun klanten. Psychische aandoening vergroot de kans dat een individu zal ook drugsafhankelijke geworden omdat drugs worden vaak gebruikt om onaangename gevoelens van depressie, angst en algemene angst te ontsnappen. Zodra een persoon met psychische problemen begint met behulp van een drug, hij heeft meer kans om drugsgebruik voort te zetten om zelf dokteren. Dit leidt tot verslaving. Geesteszieke individuen zijn ook meer kans om meervoudig verslaafden geworden.

De Variant

Volgens de onderzoekers van het bovengenoemde onderzoek, de variant die maakt rokers meer kans om verslaafd raken aan nicotine is nauw verbonden met nicotine-receptoren in de hersenen te worden. Alpha 3 en alfa 5, bevinden zich op het oppervlak van cellen in de hersenen die ook gebonden nicotine. Studies hebben aangetoond dat dezelfde mechanismen aanwezig nicotine verslaafde individuen ook voor cocaïne en methamfetamine verslaafden, evenals de opioïde afhankelijk.

Dopamine en Tolerantie

Alle drugs, of nicotine, cocaïne, metamfetamine of voorgeschreven medicijnen, de neiging om de productie van het plezier produceren chemische, dopamine in de hersenen activeren. Als het brein zich aanpast aan de onbalans, ontwikkelt tolerantie. Tolerantie is het geconditioneerde behoefte aan meer van dezelfde stof dan aanvankelijk noodzakelijk, om hetzelfde euforie of effect dat eerder mogelijk was met minder van de stof. Tolerantie is de voorwaarde dat de loutere drugsmisbruik van stof afhankelijkheid en verslaving scheidt. Aangezien individuen het gewenste effect van alle drugs kunnen verkrijgen, kunnen ze ook worden meervoudig verslaafd, of verslaafd aan een geneesmiddel dat het gewenste resultaat oplevert.

Brain Disease

Het National Institute on Drug Abuse omschrijft verslaving als een ziekte van de hersenen, omdat drugsgebruik produceert wegen in de hersenen, die niet eerder aanwezig, dat dwangmatige neigingen en gedrag met betrekking tot drugsverslaving te creëren. Deze geneesmiddelen geïnduceerde routes in de hersenen lijkt samen te hangen met alle drugsgebruik en misbruik, in plaats van een specifiek type of klasse van geneesmiddelen gebruikt. Personen die afhankelijk zijn van persoonlijkheidstypes, of die lijden aan een psychische aandoening vóór het misbruiken van drugs, hebben meer kans op poly-drug afhankelijk geworden, dat wil zeggen, verslaafd aan elk type drug ze kunnen verkrijgen worden. Dergelijke individuen even verslaafd aan een drug als andere. Kortom, dezelfde hersenziekte gebruikelijk in alle drugsverslaving, is verantwoordelijk voor meerdere drugs afhankelijkheid.

Preventie / Solution

Polydrug misbruikers er vatbaar voor verslaving door de aanwezigheid van een genvariant in hun hersenen chemie, en in hun fysieke samenstelling. Zij kunnen ook worden aanleg voor verslaving door middel van een chemische onbalans, dat zorgt ervoor dat ze ook last hebben van een psychische aandoening, en zijn meer kwetsbaar voor de noodzaak om te ontsnappen aan de pijn van hun negatieve emoties.

Het gen pool van individuen niet hun dat drug in de eerste plaats; echter, en als het individu nooit experimenten met drugs helemaal niet, hij of zij niet verslaafd aan hen. Preventie door middel van onderwijs, counseling voor de kwetsbaren en de hoogte bevolkingsgroepen over de gevaren van drugsgebruik en verslaving is nog steeds de meest effectieve oplossing voor het verslavingsprobleem.